Disneyland Paris

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen Space Mountain Mission 2

Beoordeel Space Mountain Mission 2 in Disneyland Paris zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

bas

Geen afbeelding

Dit is de beste attractie van Disneyland Park. Ik ben hier wel 8 x in geweest. De achtbaan is donker, dus je weet niet wat er gaat gebeuren. Maar deze achtbaan heeft alles: loopings en bochten en natuurlijk de snelheid. Moet je echt een keer doen!

lotte

Geen afbeelding

Dat is de beste attractie in Disneyland Paris.

lotte

Geen afbeelding

Ik vond het een superattractie. Voor de eerste keer overkop.

emile

Geen afbeelding

Dit was mijn eerste achtbaan overkop en ik heb er van genoten super mooi aangekleed je waande je echt in de ruimte. dit is mijn favo attractie van het disneypark.

nomi

Geen afbeelding

super attractie echt heel gaaf mar de muziek staat soms uit dus hoor je ook niet 3,2,1 go dat is wel jammer en het muziek in de achtbaan wel jammer.

Philip

Philip

De Space Mountain is prachtig gemaakt de achtbaan is zeker spannend! dikke 10 helemaal compleet met lasers en sterrenhemel.

Joey

Geen afbeelding

Het geeft een super gevoel als je in de wachtrij komt te staan en je hoort 't treintje langs razen en de mensen gillen. Leuke achtbaan, alleen vond ik Mission 1 toch beter.

michiel

michiel

dit is echt een van de leukste atracties in disney het muziekje is ook geinig :)

Martijn

Geen afbeelding

Geweldige attractie en staat ver boven andere indoor achtbanen in Europa. Complimenten voor de decors en effecten. Vooral het afschieten aan het begin, is enorm gaaf!

Eric

Geen afbeelding

Deze achtbaan is helemaal af. Het ontwerp is prachtig en is gebaseerd op een boek van Jules Verne. Als je wandelend binnenkomt in de koepel, dreunt het geluid van de wagens door en het gegil van de passagiers. Dit geeft een schrikbarend speciaal geluid!

Lees verder...

Dan de rit... deze is helemaal top, geweldige start en tot aan eind zeer onderhoudend. Door het donker heb je echt het gevoel dat je tussen de verlichte planeten en brokstukken vliegt, maar dan met een noodgang. Voor mij de absolute topper van het park!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.