Attractiepark Duinrell

Bekijk alle attractieparken

Nederland Wassenaar, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Attractiepark Duinrell zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jari

Geen afbeelding

Tikibad en achtbanen waren top, personeel en eten matig, maar heb me wel vermaakt.

Sylvie

Geen afbeelding

Leuk park. Kan wel wat onderhoud en vernieuwing gebruiken

Jolanda

Geen afbeelding

Het Tikibad is echt geweldig!

Ben

Geen afbeelding

Duinrell is een mooi park met leuke en snelle attracties. Falcon achtbaan is een aanrader, want die is zeer heftig. De man mill is leuk voor een keer, maar na de tweede keer kan je misschien overgeven. Zeker met dat eten van Duinrell, want dat is niet al te best.

Lees verder...

Shows in Duinrell zijn voor jonger volk. Het Tikibad is heel leuk vooral als je van glijden en snelheid houdt. Mijn favoriet is de cycloon, een trechter glijbaan. Alles bij elkaar is het een leuk park waar ik elk jaar minstens een keer heen ga.

Stefan

Geen afbeelding

niet mooi gethematiseerd maar wel leuk park!

Dion

Dion

Prachtig park. Alleen het personeel mag wel iets beter

Henri

Geen afbeelding

Duinrell is een leuk park met vele leuke spannende attracties. Tikibad is leuk, glijbanen zijn wel erg snel voor kleinere kinderen onder de 8 jaar. Kluisjes zijn te huur op het park voor € 0,50 om bijv. na het zwemmen de natte handdoeken in te bewaren.

Lees verder...

Erg makkelijk omdat je zo niet alles hoeft mee te slepen. Nadeel is wel dat je de € 0,50 kwijt bent als je even iets uit het kluisje wilt halen. Niet alle attracties zijn gratis; voor sommige dingen moet je apart € 1,- betalen zoals de Katapult. Tevens is het vreemd dat, ondanks onbeperkte toegang tot het Tikibad, men maar 1 keer naar binnen kan. Je kunt tussendoor dus niet naar buiten om even in het attractiepark te zijn. Verder is veel personeel niet zo vriendelijk als in de meeste pretparken.

Rienk

Geen afbeelding

In Duinrell staat een aantal leuke attracties. Het is best leuk voor kinderen tot en met een jaar of 14/15. Het Tikibad is het pareltje van het park en dat is ook zeer leuk.

Z

Z

Duinrell is echt mijn favoriete pretpark. De tickets zijn niet zo duur en de attracties zijn leuk voor kleine en grote kinderen. En de leukste attractie is natuurlijk... de Kikkerachtbaan :-)

Francesco

Geen afbeelding

Het is een mooi park. Het leukste vond ik de rodelbaan, de Aqua Shute en Play Kwek Show. Ook de Kwakus Kwebbel Show was prima.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.