Attractiepark Duinrell

Bekijk alle attractieparken

Nederland Wassenaar, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Attractiepark Duinrell zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pretpark

Geen afbeelding

Mooi park! Qua attracties ieder wat wils. Niets op aan te merken. Prijs valt mee voor zo'n park, kan duurder.. Sfeer is misschien aan de slechtere kant, maar er is wel WAT. Net zoals bij de Mad Mill, Falcon, Schommelschip etc. Eten en drinken is matig.

Lees verder...

Hamburger lekt gewoon van de jus. Koude patat / snacks. Nee, niet echt goed eten. Personeel is aardig. Sommigen uitgezonderd. Sloeg nergens op! Ik gilde, een moeder werd boos. Die moeder gaat zeiken bij de medewerkster. 'Als u dat nog 1x doet stuur ik u het park uit'. Dat vind ik niet vriendelijk. Je kan ook aardig vragen, zou u alstublieft hiermee willen stoppen want ik heb er last van. Maar nee. Vast iets gemist bij opvoeding. Verder een goed park! Eindcijfer: 6,6

Patrick

Geen afbeelding

mooi park

Pascal

Geen afbeelding

Het Eten uit het restaurant was behoorlijk slecht. we waren met ze drieën de patat was bar slecht en de frikandel was slecht alle bij was niet goed door gebakken en de hamburger en cheeseburger waren te vet het vet liep er druipend af. we zitten nu ZIEK thuis met ze drieën.

Lees verder...

door het eten uit het restaurant van het zwembad!!

Thomas

Thomas

Leuk park, maar het attractieaanbod is redelijk beperkt. Falcon is naar mijn mening de beste attractie in het park en Aqua Shute en Dragonfly zijn ook wel zeer fijn. Veel meer heeft het park echter niet te bieden... Het tikibad daarentegen is één van de betere waterparken (misschien zelfs de beste) waar ik geweest ben en zeker de moeite om te bezoeken als je een dagje naar Duinrell gaat!

Dick

Geen afbeelding

Een leuk en gezellig park. Sommige attracties zijn wel wat aan de oude kant en achterhaald. Voor een patatje mayo €4 is wel erg veel geld.

Twan

Geen afbeelding

Geweldig met het hele gezin zoals 10 jaar geleden toen we er 2 weken op de camping stonden

Joyce

Geen afbeelding

Het park zag er leuk uit.maar veel was dicht. Mede Door de regen. Maar dat viel me wel tegen. He Tikibad was ronduit super. we hebben ons prima vermaakt.

STEPHAN

Geen afbeelding

Met snelle search op google kaartjes gevonden die p.s. 5 euro goedkoper waren. (snel verdiend voor 4 personen). Het park is wat oubollig maar ligt prachtig in/tegen het bos. Veel zaken mogen m.i. vernieuwd worden; het ziet er flink gedateerd uit, maar de kinderen hebben zich er niet minder om vermaakt.

Lees verder...

Prijzen zijn m.i. te hoog voor wat je er voor krijgt tov de Efteling. Desondanks een leuke dag.

Jeroen

Geen afbeelding

Jongste zoon raakte gewond op de rodelbaan (ja, ja...) en moest vervolgens 20 minuten wachten tot de opgeroepen EHBOer ook werkelijk kwam. Die vervolgens nogal amateuristisch de wond verbond. Het personeel in de info balie was aan de andere kant excellent.

Lees verder...

Dus toch nog een vijf.

Jari

Geen afbeelding

Tikibad en achtbanen waren top, personeel en eten matig, maar heb me wel vermaakt.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.