Attractiepark Duinrell

Bekijk alle attractieparken

Nederland Wassenaar, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Attractiepark Duinrell zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Henri

Geen afbeelding

Duinrell is een leuk park met vele leuke spannende attracties. Tikibad is leuk, glijbanen zijn wel erg snel voor kleinere kinderen onder de 8 jaar. Kluisjes zijn te huur op het park voor € 0,50 om bijv. na het zwemmen de natte handdoeken in te bewaren.

Lees verder...

Erg makkelijk omdat je zo niet alles hoeft mee te slepen. Nadeel is wel dat je de € 0,50 kwijt bent als je even iets uit het kluisje wilt halen. Niet alle attracties zijn gratis; voor sommige dingen moet je apart € 1,- betalen zoals de Katapult. Tevens is het vreemd dat, ondanks onbeperkte toegang tot het Tikibad, men maar 1 keer naar binnen kan. Je kunt tussendoor dus niet naar buiten om even in het attractiepark te zijn. Verder is veel personeel niet zo vriendelijk als in de meeste pretparken.

Rienk

Geen afbeelding

In Duinrell staat een aantal leuke attracties. Het is best leuk voor kinderen tot en met een jaar of 14/15. Het Tikibad is het pareltje van het park en dat is ook zeer leuk.

Z

Z

Duinrell is echt mijn favoriete pretpark. De tickets zijn niet zo duur en de attracties zijn leuk voor kleine en grote kinderen. En de leukste attractie is natuurlijk... de Kikkerachtbaan :-)

Francesco

Geen afbeelding

Het is een mooi park. Het leukste vond ik de rodelbaan, de Aqua Shute en Play Kwek Show. Ook de Kwakus Kwebbel Show was prima.

No

Geen afbeelding

Vieze Duingalow en vieze openbare toiletten op het park, echt te ranzig. Slecht personeel met dito kleding, ziet er niet uit. Bah, zonde van je geld, dat 'Duinhell'.

Sjoerd

Geen afbeelding

Ik kom zelf al jaren in Duinrell en heb daar altijd een leuke dag met de familie of vrienden. De attracties zijn divers en het park oogt groot in oppervlakte. En aan het einde van de dag zwemmen in het Tikibad is altijd een mooie afsluiting.

G

Geen afbeelding

Afschuwelijk slecht, duur in elk opzicht, slecht personeel. De Duingalow waar we waren was superslecht en oude rotzooi. Attracties zijn zwaar gedateerd.

Dion

Dion

Een leuk attractiepark maar van mij had er iets meer Trills mogen staan

Stefan

Stefan

Een leuk park om naar toe te gaan en eens gezien te hebben. Sommige delen van het park flink aan het verpauperen. Andere delen worden mooi opgeknapt en vernieuwd. De prijs vind ik echter te duur voor wat je krijgt en ook het personeel loopt er niet altijd even gecharmeerd bij.

Lees verder...

Ik hou het op een leuk park voor kinderen, maar voor jeugd, ouder dan 16 jaar zou ik dit park niet meer aanraden.

Levi

Levi

Erg leuk en toegankelijk park. Het park zelf is leuk om een middag door heen te lopen, maar je doet het eigenlijk voor de combinatie tikibad + Attractiepark. Het attractieaanbod is zeer gevarieerd en leuk voor zo'n klein park, en als je er op de camping zit, dan kun je binnen 5 minuten van je bed in een achtbaan zitten wat dus echt een geweldig gevoel geeft.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.