Walibi Holland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Biddinghuizen, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Walibi Holland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Kevin

Geen afbeelding

Walibi Holland is 1 van de beste attractieparken waar ik ben geweest. Je kunt er veel dingen doen en er is meer voor wat oudere mensen. Het is een toppark.

Jesper

Geen afbeelding

Eén van de beste parken van Nederland. Heel goede attracties en van alles wat.

Dylan

Geen afbeelding

Walibi Holland is echt minder dan andere parken. De achtbanen zijn wel tof, maar dan houdt het op. De wachtrijen zijn niet lang, maar je moet toch lang wachten. Het personeel bestaat veelal uit ongemotiveerde jongeren, waardoor er totaal geen doorstroming is.

Lees verder...

Ik moest een half uur wachten voordat mijn rit startte. Een man deed er 20 minuten over om veiligheidsbeugels te controleren, terwijl er maar 4 mensen voor mij stonden! Er zijn de laatste jaren geen nieuwe attracties bijgekomen. En stilstand betekent achteruitgang. De aankleding is wel vernieuwd, maar ze hadden beter kunnen investeren in nieuwe attracties. En als dan ook nog 5 attracties buiten gebruik zijn, dan heb ik er weinig zin meer in.

Nick

Geen afbeelding

Walibi Holland is niet meer wat is het was. Het wordt alleen maar duurder en in ruil daarvoor betaal je elk jaar een steeds hogere entree. Op Goliath en Robin Hood na stellen de achtbanen niet veel voor. Het zijn standaard achtbanen die in veel andere parken ook staan, niks bijzonders.

Lees verder...

Walibi is voor één keer leuk, maar na meerdere bezoeken ga je jezelf er steeds meer vervelen.

Rutger

Geen afbeelding

Walibi Holland is mijn favoriete park van Nederland. Walibi is in de laatste jaren een mooi en sfeervol park geworden, het ziet er fris uit. Walibi staat natuurlijk bekend om de thrills omdat ze zes (!) achtbanen hebben. Goliath, Speed of Sound en Xpress zijn naar mijn mening echt de must do's van het park.

Lees verder...

Je kunt het park het beste in het voorjaar bezoeken, want dan is het meestal niet zo druk, er zijn minder wespen en natuurlijk is het dan meestal mooi lenteweer. Dus ben je op zoek naar een leuk dagje uit en heb je een gezin met lef, ga dan naar Walibi Holland!

Rudy

Geen afbeelding

Het park was op zijn best toen het nog van Six Flags was. Sindsdien is het erg afgetakeld, net als Warner Bros. Movie World in Duitsland. De attracties zijn lomp en saai, de entree vind ik daarom ook te duur. De sfeer is niet te vergelijken met een Efteling, Phantasialand, Europa-Park of Disneyland Paris.

Lees verder...

Het eten en drinken gaat nog wel, het smaakt, al was het een en ander aangebrand. Het personeel loopt er ook maar moe / verslagen bij. Na twee uur rijden waren we bij het park. Na drie uur in het park te zijn geweest, zijn we weer gegaan om weer twee uur terug te rijden naar huis. We zijn langer onderweg geweest dan dat we in het park zijn verbleven. Voor ons nooit meer Walibi Holland. Erg jammer van dit park, want ik heb tijdens de Six Flags-jaren meerdere keren een abonnement gehad.

Gerco

gerco

Een leuk park, maar er mag wel meer gedaan worden aan het thema!

Marco

Geen afbeelding

het is heel mooi park maar vind het wel heel duur en de goliath is zo mooi omdat die zo mooi hoog is gemaakt en de express is ook heel leuk en die kleur is ook mooi zwart wat kunnen ze dat mooi maken maar de goliath blijft het coolste en het personeel houdt alles ook goed schoon vind ik

Niels

niels

leuk park wel duur maar de attracties geweldig behalve robin hood en el condor die gaan wel stroef

Joke

Geen afbeelding

Uren wachten op voor een attractie. Niet als je de voorkruipprijs betaald. Ik vind dit gewoon schandalig. Voel me als klant niet welkom. Gelukkig zijn er nog vele andere pretparken die dit beleid niet voeren. Kom hier nooit meer!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.