Walibi Holland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Biddinghuizen, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Walibi Holland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Stef

Geen afbeelding

het is een leuk park met leuke achtbannen (xpress, speed of sound). met afwerking is walibi niet zoo goed. met uitzondering van (merlins magic castle, xpress, speed of sound) ondangs dat het een leuk park is zijn er ook veel betaal atracies zoals( sky dive, karten en nog wat game hals).

Lees verder...

en ze doen te veel met de mackotte (walibi) met de wab en de skuxe. weet niet hoe je het schrijft.

Joey

Joey

Attracties een 6, omdat er vooral achtbanen staan. Prijs/kwaliteit een 5, omdat het park niet mooi eruit ziet en voor een paar attracties moet je bijbetalen. Sfeer is een 4, omdat het park er niet mooi uitzag. Eten en drinken een 5: ik nam een wafel en die was echt niet lekker.

Lees verder...

Personeel ook een 5 omdat ze niet vriendelijk doen.

Gerco

Geen afbeelding

Wauw! Dat was het eerste woordje dat ik zei toen ik binnen was. Walibi Holland heeft mooie themagedeeltes en een supersfeer. Toen ik verder liep, werd het alleen maar bevestigd. Heel leuke attracties waar elke tiener van droomt. Wel vind ik de prijs van het eten en drinken best duur, maar het is erg lekker.

Lees verder...

Personeel is heel aardig en staan voor alle vragen klaar. Kortom, een park waar je je niet snel verveelt.

Colin

Colin

Ik ben de afgelopen jaren al een aantal keer langs geweest bij Walibi Holland. En het moet toegegeven worden dat het park wel vooruit gaat met het verbeteren van haar attracties. Echter is het wel een park wat je zo gezien hebt en dan vooral op rustigere dagen.

Lees verder...

Maar de attracties die er staan zijn wel goed, alleen mag er wel eens wat nieuws bijkomen.

Ward

Geen afbeelding

Walibi is een park waar je niet met kleine kinderen naar toe moet gaan; het is echt een park met coole achtbanen en attracties. Ook is het handig om bij 1 van de restaurants een beker voor koffie te kopen voor € 4.95 en dan kun je de hele dag door onbeperkt koffie, thee, cappuccino of warme chocomelk drinken.

Lees verder...

Walibi is zeer de moeite waard voor een gezin met kinderen die wel een in paar coole achtbanen durven. Durven ze dat niet, dan kun je beter naar een Toverland of Efteling gaan.

Rienk

Geen afbeelding

Leuke dag in Walibi Holland gehad. Jammer dat het redelijk druk was.

Kevin

Kevin

Gisteren geweest en ik vond het (in tegenstelling tot een aantal beoordelingen hier) best goed te doen. We hadden zelfs een attractie voor onszelf qua rust/drukte en het personeel was ook aardig (was offride aan het filmen en personeel bukte zelfs).

Lees verder...

Ook waren ze vriendelijk. Ik heb geen eten gekocht daar, dus kan daar niet over oordelen. Had iemand bij me en die vond het eten lekker. Verder aantal leuke thrills en een aantal leuke plekjes voor picknicken en zo (op picknickveld na).

Chris

Geen afbeelding

Walibi Holland is een goed park met leuke rides, maar zoals je ziet is mijn beoordeling toch matig. Als eerste heb ik de attracties een 6 gegeven omdat er niks nieuws gemaakt wordt. Behalve naam- en kleurverandering lijkt het nog steeds op Six Flags Holland van jaren geleden.

Lees verder...

Vandaar ook de lage prijs/kwaliteit: door niet te innoveren verlies je ook kwaliteit. De sfeer is oké, maar de sfeer bij de Efteling is een stuk beter. Eten en drinken is top. Het personeel mag wat vrolijker zijn. Ik bedoel: sommigen hebben er gewoon echt geen zin in. Mijn persoonlijke algemene beoordeling voor Walibi Holland: kijk naar wat er gebeurt over de hele wereld op pretparkgebied en vecht terug om er weer bovenuit te komen.

Johan

Geen afbeelding

Ik ben nu om precies te zijn één keer in dit park geweest, wat ook meteen de laatste keer is. In 4 uur heb je alle leuke dingen in het park wel gehad. En daar betaal je dan een hoge prijs voor. Het park heeft 0% sfeer, een gefaalde (weggehaalde) parkshow en attracties die bijna van ellende uit elkaar vallen.

Lees verder...

Neem bijvoorbeeld houten achtbaan Robin Hood. Als je jezelf ooit wilt martelen, ga hierin. Vooral als het personeel de beugel nog aardig wat verder doorduwt. Als je personeel met een leuke glimlach wil vinden, kun je beter naar de Efteling gaan, daar zijn ze tenminste nog gemotiveerd. Oftewel: dit park is géén aanrader, behalve als je er voor 10 euro heen kunt. De huidige prijs is simpelweg té hoog voor dit bij elkaar geduwde hoopje staal (en een hoopje hout).

Victor

Victor

Walibi wás echt superleuk... De laatste tijd staat het park, zeg maar, stil. 1 top vind ik dat ze de attracties verzorgen. Daar heb ik - in tegenstelling tot Duinrell - bewondering voor. Maar helaas geen nieuwe attracties of shows. Het personeel bestaat uit tieners die voor het minimumloon niet veel uitvoeren en wachtrijen zijn daardoor lang.

Lees verder...

Fright Nights zijn echter top!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.