Walibi Holland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Biddinghuizen, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Walibi Holland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Stefan

Geen afbeelding

Vette achtbanen! alleen over heel het park die vieze sigareten stank bah! en het personeel mag ook wel wat vriendelijker!

Luke

Geen afbeelding

Slecht park. Walibi is t.o.v. de efteling net zo duur maar je krijgt er veel minder voor terug. Arrogante werknemers die eruit zien alsof dat ze gedwongen worden om te werken. Tijdens Walibi Fright Nights werd heel het park compleet volgeduwt met mensen.

Lees verder...

Je kon niet eens meer normaal over de paden lopen, alleen schuivelen tegen andere mensen aan. Ook zijn wij maar (vanaf 1u smiddags) in 2 attractie's geweest, omdat overal de wachtrijen minstens 2 uur bedroegen. Echt ga niet naar Walibi het is geen efteling.

Rosalie

Geen afbeelding

Wespenvangers, super! 9 jarig nichtje durfde in alle achtbanen, vond het te gek. Vriendelijk personeel, redelijke prijzen hier en daar (schepijs vanaf 1,25!), hoop verschillende attracties, voor ieder wat wils! Enige probleem waren kinderziekten met het Fastlane systeem maar ook daar goed in geholpen.

Lees verder...

Wat een azijnpissers hieronder zeg. Het is echt voor alle leeftijden leuk en niemand is door een wesp gestoken ofzo. In 11 rides geweest in 6 uur tijd. Verder zou ik zelf wel graag wat gezond eten willen zien en hebben ze het bij de rides zelfs soms te druk om jou te zien als je in mag stappen vlgns het fastlane systeem.

Marcel

Geen afbeelding

Park is prima, leuke attracties. Hammer dat ze niks aan de wespenplaag doen, je wordt letterlijk lekgestoken. Dus tip: ga lekker naar de Efteling. Zal deze klacht echt serieus nemen, ben er met 6 personen gekomen, doodzonde van het geld, ben er maar 2 uur geweest!!

Pretpark

Geen afbeelding

Als je van thrills houdt, ga hier dan zeker heen. Kom je hier met kinderen, kom dan niet. Dan is er niet genoeg te doen. Het eten en drinken is prima. (Ik heb gegeten bij de snackbar tegenover de Crazy River) Sfeer is gewoon slecht. Weinig of geen thematisering in attracties.

Lees verder...

Enige attractie met (voldoende) thematisering is Merlin's Magic Castle. Personeel doet zijn werk prima. Prijs is misschien aan de dure kant, maarja. Dat is de Efteling ook. Eindcijfer: 6,8

Dennis

dennis

Ik was er laatst, alleen de attracties draaiden slecht. G-Force is totaal niet soepel, en Excalibur draaide zeer slecht. Ging maar 3 keer over de kop per rit. Voor de rest veel storingen, had er 4 die dag zelf gezien, eten & drinken is prima, is ook niet veel te duur.

Lees verder...

Sfeer is niet geweldig, en de meeste attracties hebben nog helemaal geen thema. Robin Hood en Condor zijn wel echte afraders. Gewoon niet doen. Het personeel is overigens wel zeer aardig. Ik was in de wachtrij toen de Thomahawk een storing kreeg, dus ging ik even met die medewerker staan praten. Overigens zijn de achtbanen goed, alleen niet dat ik echt zeg van wow. Als je voor de achtbanen gaat zou ik hier heen gaan, ga je er naar toe voor de attracties, dan zou ik toch naar een ander pretpark gaan.

Noa

Geen afbeelding

Ik snap sommige recensies niet.. Ja het is duur, maar het is het zeker waard. Ik bedoel als je het zo duur vindt ga er dan niet heen :) Walibi is voor mij het beste pretpark in de Benelux. De Xpress en el condor zij heeeel leuk! ga binnenkort weer heen

Jari

Jari

Als je in een pretpark houdt van achtbanen en andere thrills en verder niks, zit je in walibi helemaal op de goede plek. Walibi is zonder twijfel het park met de beste achtbanen, al schudden el condor en robin hood je wel helemaal kapot. Echter, als je houdt van een gezellige sfeer of je houdt niet van achtbanen, heb je hier niks te zoeken.

Lees verder...

Vooral voor de jongeren is het echter een prima leuk park!

Miep

Geen afbeelding

Leuk park! goede attracties en lekker eten personeel is ook heel vriendelijk Helemaal top!

Kevin

Geen afbeelding

walibi holland is een super park je kan je er goed uitleven goeie atrackties en leuke personeel :) super leuk dat ze ook aan fright nights doen met eddie :)

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.