Walibi Holland

Bekijk alle attractieparken

Nederland Biddinghuizen, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Walibi Holland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Noa

Geen afbeelding

Ik snap sommige recensies niet.. Ja het is duur, maar het is het zeker waard. Ik bedoel als je het zo duur vindt ga er dan niet heen :) Walibi is voor mij het beste pretpark in de Benelux. De Xpress en el condor zij heeeel leuk! ga binnenkort weer heen

Jari

Jari

Als je in een pretpark houdt van achtbanen en andere thrills en verder niks, zit je in walibi helemaal op de goede plek. Walibi is zonder twijfel het park met de beste achtbanen, al schudden el condor en robin hood je wel helemaal kapot. Echter, als je houdt van een gezellige sfeer of je houdt niet van achtbanen, heb je hier niks te zoeken.

Lees verder...

Vooral voor de jongeren is het echter een prima leuk park!

Miep

Geen afbeelding

Leuk park! goede attracties en lekker eten personeel is ook heel vriendelijk Helemaal top!

Kevin

Geen afbeelding

walibi holland is een super park je kan je er goed uitleven goeie atrackties en leuke personeel :) super leuk dat ze ook aan fright nights doen met eddie :)

Nathan

Geen afbeelding

Walibi Holland is een goed park. Het heeft schitterende attracties zoals Goliath en Xpress zijn beide enorm goede achtbanen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen in de kinderzones. Als je van thema houd moet je niet naar walibi gaan, op dat vlak is het niet echt goed, het zijn meestal kale attracties zonder thema.

Lees verder...

Verder is het eten er echt niet lekker, dat kan veel beter. Het personeel is wel vriendelijk, dus walibi is wel een aanrader.

Rietje

Geen afbeelding

Wat een waardeloze toestand bij Walibi! We hadden kaarten, maar die bleken niet goed omdat ze niet bruikbaar waren op Halloween fright nights. Maar er stond geen datum van die Halloween Fright nights op de tickets. We wilden bijbetalen: mocht niet. Alles geprobeerd, maar we mochten na 1 uur rijden met twee teleurgestelde kinderen naar huis.

Lees verder...

Klantvriendelijkheid? Ho maar.

Marciano

Marciano

Het thrill park van de Benelux, met een heel arsenaal aan achtbanen. Met als hoogtepunt de Goliath. Het park heeft ook veel waterattracties. Dan is de Crazy River een aanrader. De show Rockstars: The Battle! is erg leuk, daarin worden bekende liedjes vertolkt door de mascottes.

Lees verder...

Een tip voor in het park is dat je het beste kunt beginnen bij de Goliath, want later op de dag kan het daar erg druk zijn. Verder is de vernieuwde Xpress erg mooi geworden. Hopelijk zet Walibi Holland die trend door voor haar nieuwe achtbaan in 2016.

Rijk

Geen afbeelding

ik dacht altijd dat walibi een leuk park was maar dat er niks speciaals was en dat het een oud park was. maar toen ik hier de eerste keer kwam werd meteen al het tegendeel bewezen, een erg mooi park met attracties voor jong en klein. let wel op, het is eigenlijk meer een park voor tieners, maarja waar vind je dat nou nog?

Lees verder...

zoveel mooie achtbanen en thrill rides en ze verkeren allemaal in goede staat ik vind het uiterst vriendelijk personeel en het park is heel klantvriendelijk. doen er alles aan om je te helpen en staan voor alle vragen open. het eten is wel niet het goedkoopste maar dat heb je in geen enkel park, ik heb alleen 2 tips, 1: zorg er eens voor dat er een plek is in het park waar je de goliath en de xpress goed kan zien! 2: doe eens wat aan alle omwegen, bijv. naar de goliath.

Ramon

Geen afbeelding

Eerst twintig minuten moeten wachten voor de Gastenservice, daarna koppijn van Robin Hood en een zeer been en hoofd voor twee dagen van de El Condor. Vervolgens was de helft van de friet koud en de andere helft knetterzout. Aankleding is schaars en daardoor is er een kille sfeer.

Lees verder...

Het personeel daarentegen was wel vriendelijk, maar het werktempo lag nogal laag, waardoor er lange rijen ontstonden, terwijl het helemaal niet druk was. Jammer dat we aan het einde van de dag 20 minuten moesten wachten op een uitrijkaart en daarna 40 minuten in de file stonden op de parkeerplaats om het park af te komen.

Stefan

Geen afbeelding

leuk park! maar niet mooi gethematiseerd

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.