Boudewijn Seapark Brugge

Bekijk alle dierentuinen

België Brugge, België

Beoordelingen

Beoordeel Boudewijn Seapark Brugge zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

An peeters

Geen afbeelding

Leuk gezellig park!!!

Noe Eeckeloo

Geen afbeelding

De kinderen blijven het een feest vinden om naar boudewijnpark te komen. Zowel bij goed als bij slecht weer is het hier altijd een geslaagde opa- en omadag / -uitstap voor onze kleinkinderen.

E

Geen afbeelding

Leuke dag gehad samen met de 2 kids van 8 jaar. 3 shows meegepikt ( zeehonden , zeeleeuwen, dolfijnen ) Door het beperkte publiek ,vlug toegang tot attracties. Je kan dit park geen dierenpark noemen en je kan het ook geen pretpark noemen , maar eerder een dolfinarium met speelpark/kermis allures.

Emile

Geen afbeelding

Ik vind Boudewijn Seapark maar een matig pakje. Er zijn enkele attracties die er verouderd uitzien, en naar prijs toe vind ik het wel veel. Je kan er een leuk dagje uit hebben maar probeer kortingen te krijgen

R

Geen afbeelding

De prijs/ kwaliteitverhouding is goed als je de kaarten voordien besteld met korting. Vriendelijk personeel. De kinderen met de kleinkinderen hebben een leuke dag gehad, dan kun je als Opa en Oma terugzien op een geslaagde dag.

Sonja

Geen afbeelding

We hebben een mooie dag gehad. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Kobe

kobe

Heel leuk: een dierentuin met echte pretparkattracties. Het dierenaanbod is enorm de prijs is niet te hoog tegenover wat je krijgt. De sfeer is heel goed, het eten en drinken is perfect en het personeel is vriendelijk.

Elisabeth

Geen afbeelding

Superleuk park. Voor ons best een eindje rijden. Maar een leuk hotel geboekt en de dag erna naar het park geweest. Super. De kids hebben enorm genoten. Van de attracties als van de shows, zoals met de roofvogels, zeehonden, walrussen en natuurlijk de dolfijnenshow.

Lees verder...

Ook de info over de zwangere dolfijn was tof. Kids waren reuze enthousiast en zeker de moeite waard voor een tweede bezoek!

Saskia

Geen afbeelding

Park heeft nood aan wat opfrissing.

Kelly

Kelly

Onze jongens vonden het leuk. Ze mochten in alles en hebben echt genoten van een dagje Boudewijn Seapark. Als volwassenen hebben we genoten van de vernieuwde dolfijnshow en we hebben nog een bal gekregen ook. Parkeren kost 7 euro. We hadden zelf onze picknick mee, omdat we geen zin hadden in fastfood.

Lees verder...

Dankzij Dagtickets.be nog een redelijk voordeel kunnen doen, dus toch wel wat kunnen besparen.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.