Alton Towers

Bekijk alle attractieparken

Verenigd Koninkrijk Alton, Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Beoordeel Alton Towers zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Floris

floris

Is erg duur voor wat je er voor krijgt er vies park gewoon slecht er moet hier een ander managment komen en de wachttijden zijn ook niet te doen. Kortom een 4.

Jari

Jari

Prima park! Prijs valt mee als je vergelijkt met andere Engelse parken, zeker als je bedenkt dat je 40% korting krijgt als je 7 dagen van tevoren online boekt. De meeste achtbanen in dit park zijn uniek in Europa, maar ook voor de wat mindere waaghalzen en kleinere kinderen is dit een prima park! Er missen namelijk redelijk wat attracties op rides voor deze doelgroepen... Sfeer is ook top en het park ligt redelijk uitgestrekt, waardoor er ook veel ruimte is voor natuur. Eten en personeel zijn ook allebei prima. Kortom, een toppark!

Anoniem

dit is het park met de mooiste omgeving. en gave achtbanen.

Anoniem

Prachtig park, fantastische omgeving en leuke attracties. Alton Towers is een van de betere parken van Engeland en Europa met een divers aanbod aan attracties. Mocht je naar de overkant van het dal willen gaan neem dan de kabelbaan en bespaar jezelf een fikse wandeling.

Anoniem

Wat een geweldig mooi park is dit!

Henk

Super achtbanen, veel verschillende: hangen ,zitten , liggen( AIR ) , vallen ( Oblivion ) ,draaien, gewoon een tegek park!

P

park kwa kwaliteit is goed alleen personeel is niet zo goed dus een 6.0 sfeer 8.0 attractieaanbod een 8.0 als je eens naar at gaat moet je in de Rita Queen Of Speed

Dylan

dylan

coole achtbaan!

Kevin

Kevin

Een park met schitternde atracties en de perfecte sfeer. Alleen bij de Air mag het personeel beter. Verder een park met een dikke laag goud. Het is niet te duur voor dit park! (net als heel engeland)

Nino

Nino

Afgelopen week naar Engeland geweest en 2 dagen in dit geweldig park gelopen. Wat een top park, wat een achtbanen. Een tip koop je kaartjes online! je mag n uur eerder t park in koop ook een Fastrack voor slechts 5 pond online het schilt uren wachte

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.