Alton Towers

Bekijk alle attractieparken

Verenigd Koninkrijk Alton, Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

Beoordeel Alton Towers zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pieter

Pieter

Er mooi park, mooie omgeving, maar helaas daardoor ook veel contrast tussen !"echt!" en !"nep!". De horeca bestaat uit diverse bekende fastfoodketens, toch wel een minpuntje omdat eten in thema bij de diverse gebieden leuker was geweest.

Arthur van der Velden

Arthur van der Velden

Een top park!

S.H.

Zeer ruig en zeer mooi park,we zijn er geweest in oktober 2008,UK trip.Het is een park met heelveel ruige achtbanen en trillrides.Het park is zo groot,dat we het niet in een dag gered hebben,2 dagen was beter geweest,tot volgend jaar,gr.Talocanboy.

Sven

sven

deze park is enorm verandert. want bij rct1 staan er een paar dingen niet die in het park staan. maar het is een mooi park:)

Wouter

Wouter

Super park, met echte toppers er tussen en er is voor iedereen wat wils. Engeland is gewoon duur en AT nog iets duurder, maar dat is het dik en dubbel waard. Dit parkje komt om nr. 2 na Europapark in mijn favoriete parkjes!

Teun

Geweldige park met 3 B&M coasters, wel heel prijzig.

Jack

Jack

Mega vet park!Groot ook vooral.Idd wel duur maar dat neem je erbij! De attracties daar mogen er wel zijn. Niets tekort in het park ! Een geslaagd park vind ik.De Achtbanen zijn er Mega fun en omgeven zekr !

Hans

Hans

Fantastisch mooi, groen park met een aantal Europese toppers in het attractieaanbod. Helaas is het wel een prijzig park maar dat ligt meer aan het land aangezien andere parken in Engeland ook duur zijn.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.