Amusementspark Tivoli

Bekijk alle attractieparken

Nederland Berg en Dal, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Amusementspark Tivoli zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wim Willemsen

Ontzettend leuk park voor kinderen tot 10 jaar. Zo leuk zelfs dat onze kleinzoon van 5 jaar, de normaal nooit ergens in durft nu ineens 15x in de achtbaan is geweest en helemaal hyper de pieper en super trots met verhalen naar huis is gegaan. Opa moest natuurlijk mee in de achtbaan en die was natuurlijk trots dat die Bas Zover had gekregen dat die zelfs in de achtbaan is gegaan. Ook in de waterfietsen zijn ze geweest , alleen had opa pech, zijn zonnebril viel in de plomp en doormiddel van hulp van personeel met een schepnet is de Rayban zonnebril niet meer terug gevonden. Onze pet is er niet minder om geworden omdat we twee lachende kinderen bij ons hadden die het ontzettend naar hun zin hebben gehad.

R van Amerongen

Een geweldig park.veiligheid boven alles.vriendelijk personeel.Top

W.A. Trilsbeek

Leuk park voor kinderen tot 7 a 8 jaar.

Wim Smink

De kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad , en Opa en Oma ook.

F.T. Derksen

Hallo Mhr /Mvr, wij vinden de prijs voor kind 2,5 jaar best veel naar verhouding waar ze gebruik van kunnen maken. Voor het overige is het super, hebben zich succes vol vermaakt!! Personeel zeer behulpzaam. Met vriendelijke groet van ons allemaal!

Alie

Leuk park goede prijs kwaliteit verhouding. Geen lange wachtrijen bij attracties. Vriendelijk personeel. Prullenbakken werden regelmatig geleegd. Misschien toiletten tussen door een keer schoonmaken

Harry Rensen

Veel attracties voor de entreeprijs. Korte wachttijd voor de diverse actraties; ondanks de drukte en de thema weken voor het 60 jarig bestaan. De kleinkinderen hebben genoten.

I de Gruiter

Voor jonge gezinnen een top park. Wij gingen met onze Berlijnese vakantiekinderen van 11 en 16 jaar. Zij vonden het beide keren geweldig. Kunnen zelfstandig in het park rondlopen. Fijn voor ons! (67 en 70 jr.) Wij vonden het terras erg lekker.

Marcel Kuijs

Heel mooi park voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. aanrader!!

Braam

Gezellig, klein, overzichtelijk, geen lange rijen, leuk voor ki tot 12 jr.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.