Avonturenpark Hellendoorn

Bekijk alle attractieparken

Nederland Hellendoorn, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Avonturenpark Hellendoorn zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Melanie

Leuke dag !!

Annelore Maathuis

Supergezellige dag gehad met vrienden.

Arie

Een leuk betaalbaar park geschikt voor verschillende jonge leeftijden ( we hebben 3 kinderen tussen de 5 en 9jaar). We komen zeker nog een keer!

Margriet Meinen

Erg leuk park voor de kinderen! Leuke attracties en in Hellendoorn heb je niet van die hele lange wachttijden bij de attracties. Betreft de horeca.......ik vind het behoorlijk duur.

Inge Voshaar

Mooi park en leuke attracties

Inge Voshaar

Mooi park en leuke attracties

Carin Reitsma

In de herfstvakantie naar Hellendoorn. Een druilerige dag maar dat mocht zeker de pret niet drukken. In het park werden wij warm en hartelijk ontvangen. Erg druk was het niet, heerlijk, geen lange wachtrijen. Het park was prachtig aangekleed (Halloween, pompoenen, herfst) met oog voor detail! Keurig en verzorgd. Ook de medewerkers waren stuk voor stuk vriendelijk. Dit hebben wij zeker ook wel anders meegemaakt (ander park). Kortom een geweldige dag voor alle leeftijden. Bedankt!

Jose

Wat is het park ontzettend slecht te vinden! Het staat nergens op een bord aangegeven. Klein park, redelijke attracties, leuk voor basisschool kinderen.

Coby munsterman

heerlijke dag gehad met onze kleinkinderen super genoten voor dat we er erg in hadden was de dag alweer voorbij en met de tickets konden we zo door lopen .

Laura.vreugdenhil@gmail.com

Het was een superleuke dag in Hellendoorn! Er zijn veel verschillende attracties en ook de voorstelling in het theater was erg spannend voor de kids! Het leuke is ook dat er veel attracties zijn waar kleuters in kunnen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben ook genoten van de broodjes en de snacks die in het park te koop zijn. Tot ziens!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.