Bellewaerde

Bekijk alle attractieparken

België Ieper, België

Bellewaerde is een unieke combinatie van attractiepark en dierentuin. De ene keer rijd je in de Bengal Express langs echte leeuwen en tijgers. Daarna maak je voor- en achterwaartse loopings in de Boomerang. Even laten stappen avonturiers in River Splash om de woeste natuur te verkennen, om kort daarop olifanten, bizons of apen te observeren.

Familie-achtbaan Huracan is vernoemd naar de Mayagod van wind, storm en vuur. Lees verder...

De tweekoppige slang neemt je in vliegende vaart mee in en rond een verborgen tempel. Het Magische Huis draait alle kanten op. De mysterieuze villa is een eerbetoon aan de legendarische ontsnappingskoning Houdini.

Bellewaerde is niet alleen een pretpark, maar ook een prachtig natuurpark. Op het 54 hectare grote terrein hebben de dieren alle ruimte om onbezorgd te leven en de attracties liggen er verscholen in het groen.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto: Huracan in Bellewaerde
Foto: Huracan in Bellewaerde

Familieachtbaan Huracan

Familieachtbaan Huracan staat volledig in het thema van de Maya's en heeft naast een indoor-gedeelte een kort stuk buiten het gebouw. De 2 treinen van ieder 10 wagons - die een topsnelheid van 50 kilometer per uur halen - zijn voorzien van onboard muziek, een unicum voor België. Tijdens de rit ervaren bezoekers diverse water-, vuur-, mist-, wind- en lichteffecten.

Highlights

Bekijk alle 32 highlights van Bellewaerde

Beoordelingen

Bekijk alle 111 beoordelingen van Bellewaerde

Beoordeel Bellewaerde zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Bart Tommelein

Was leuk en aangenaam met de mooie versiering van Halloween. Soms door panne van bepaalde attracties wat langer aanschuiven maar het extra uurtje dat ze in Bellewaerde langer open deden maakte dit terug compleet. Een ideaal pretpark om met de kinderen te doen.

Wilfried Crosiers

Het is een mooi park, waar bij de attracties ook aan de kleintjes gedacht is. De afwisseling van attracties en dieren is heel tof. Het enige wat ons enorm gestoord heeft, is dat het personeel in het restaurant bij de grote vijver totaal geen Nederlands verstond, laat staan sprak! Uw park bevindt zich in Vlaanderen, dan vinden wij dat dit toch een eerste vereiste is!!!!!!

Patrick Van de Velde

Zeer goed, door combinatie van o.a. treintjes met dieren en info over de dieren; dieren met attracties mogelijkheid voor eten en drinken en ook geen te hoge prijzen voor spijs en drank.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 111 beoordelingen van Bellewaerde