Bellewaerde

Bekijk alle attractieparken

België Ieper, België

Beoordelingen

Beoordeel Bellewaerde zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pretpark

Zeer mooi pretpark! Qua attracties veel variatie, misschien nog een leuke coaster erbij... Het park heeft een prima prijs voor wat het te bieden heeft. Het park heeft zeker een goeie sfeer, je hebt niet het gevoel dat je alleen door een attractiepark loopt maar ook door een dierentuin. Eten en drinken VEEL te duur voor wat je krijgt. Personeel erg schreeuwerig.

Marc Baetens

dikwijls te lange wachttijden, enkele verouderde attracties (schieten, ...) Plaats bij de attracties het nummer van de attractive op het plattegrond Kan de voeding gevarieerder?

Bjorn Verstraete

aangenaam pretpark waar ook kleuters aan hun trekken komen

Chris Opsomer

Heel mooi park om door te wandelen. Fijne attrakties zowel voor kids als voor de jeugd met veel variatie. Mooie picknick plaatsjes.

Daniella Verwilligen

Heel leuk park, leuke combinatie met dieren en attracties, voor jong en oud

Troch lieve

Het was superleuke dag

Tom Pauwels

Superdag gehad in een prachtig attractiepark! Gewoonweg super!

Anoniem

Een leuke dag voor iedereen. Een aanrader voor een gezin met kinderen van verschillende leeftijden. Een minpuntje is dat er niets voor de kleintjes is bij de grote attracties ,zou het wachten voor hen aangenaam maken. Nu moet je opsplitsen iemand met de kleintjes naar het carrousselpark waar het heel leuk is voor hen en iemand bij de grote kinderen.Maar daardoor is de beleving anders natuurlijk. Maar dan zeker niet eten in het Carroussel restaurant het eten was er heel slecht.Te droog en geen smaak. Je wil dan dat je kinderen eten maar je kan het zelf niet binnen krijgen. Lekker zelf boterhammekes meenemen en opeten waar je kan dieren kijken,dat doen we volgende keer.

Tania ruebens

toffe ervaring om nog eens te beleven

L Zinken

Aangezien ik zelf geen liefhebber ben van attractie's en mijn kinderen net wel hebben wij door de combinatie van pretpark en dierenpark allemaal kunnen genieten

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.