Bobbejaanland

Bekijk alle attractieparken

België Lichtaart, België

Bobbejaanland is genoemd naar Bobbejaan Schoepen. Hij was ruim een halve eeuw geleden de bedenker en oprichter van het pretpark. Maar hij was in België en Nederland ook heel bekend als zingende cowboy. Het hele attractiepark staat nog steeds voor een groot deel in het teken van cowboys, indianen en het wilde westen.

Bobbejaanland noemt zichzelf ‘het plezantste land’. Lees verder...

Meer dan 40 attracties zorgen voor een hele dag plezier. Rondom het langgerekte centrale meer staan spannende achtbanen, wildwaterbanen, draaimolens en een reuzenrad. Rondom de waterplas loopt een monorail die je eenvoudig van de ene naar de andere kant van het park brengt. Bij minder mooi weer kunnen de kleinste bezoekers een ‘plezante tijd’ doorbrengen in het overdekte Kinderland.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto: Mount Mara in Bobbejaanland
Foto: Mount Mara in Bobbejaanland

Nieuw in Bobbejaanland: Mount Mara

Nieuwkomer dit jaar in Bobbejaanland is Mount Mara, een Virtual Reality coaster in samenwerking met Samsung GEAR VR . Hiermee pakt het park uit met een van de nieuwste trends op het vlak van technologie. “In samenwerking met Samsung openen we een gloednieuwe Virtual Reality sensatie. De ride, die mount Mara werd gedoopt, gebruikt de bestaande achtbaan van de Revolution. Je zet de Samsung GEAR VR op en waant je meteen in een andere wereld. Het verhaal neemt je mee op een spannend avontuur dat zich, net als The Forbidden Caves, afspeelt in Khyonesië. De ridetrack van de attractie verandert niet, maar met Mount Mara onderging de Revolution een complete gedaanteverwisseling.”, aldus Bobbejaanland-directeur Roland Kleve.


Highlights

Bekijk alle 28 highlights van Bobbejaanland

Beoordelingen

Bekijk alle 1059 beoordelingen van Bobbejaanland

Beoordeel Bobbejaanland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Sten

Een leuk park voor alle leeftijden, alleen jammer van achterstallig onderhoud op vele attracties. Het park geeft wel meer hoop met de toekomstplannen die ze gemaakt hebben voor dit jaar.

B.V.

heel leuk, wel wat te druk. halloween-mensen niet te opdringerig in geval met kinderen die er bang van hebben (zeer goed), 1 groot negatief punt: revolution en mnt mara is 1 attractie, niet 2, dus wachttijd was 1,5 uur!!!!!! (en dat is in het begin niet duidelijk, omdat beide wachtrijen ergens anders starten), dat is mensen bedriegen, geeft geen fijn gevoel.

els Hendrickx

Wij zijn naar Halloween in Bobbejaanland geweest. Viel wat tegen, de griezelige attracties waren allemaal binnen en het was overal heeeeel lang aanschuiven. Voor de rest is Bobbejaanland altijd wel leuk, toffe attracties voor alle leeftijden.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 1059 beoordelingen van Bobbejaanland