Bobbejaanland

Bekijk alle attractieparken

België Lichtaart, België

El Paso

Bekijk alle highlights in Bobbejaanland

Dit is een interactieve attractie; terwijl je in een wagentje rondtoert, moet je met je laserpistool alles treffen wat je maar ziet. De doelen zijn ontelbaar en wie er 50 kan raken, mag zich een topschutter noemen. Ook voor wie niet zo goed kan schieten, is El Paso een leuke attractie.

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (20)

Video's (1)

  •  - El Paso

Beoordelingen

Bekijk alle 21 beoordelingen

Beoordeel El Paso in Bobbejaanland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

chiara

Hij is al wat verouderd en dat zie je er aan maar dat is zeker geen reden om hem weg te halen want het is een van bobbejaanland z'n oudste attracties die er nog staat. alleen jammer dat het niet zoals in walibi is dat je door meer punten te scoren in nieuwe kamers kunt geraken en dat je je eigen punten niet ziet maar dit is omdat zoals ik al zei het 1 van de oudere attracties is. blijft een tof baantje. een 8.

jop

een leuke darkride maar een beetje veroudert maar al met al een leuke ride.

nathan

Een best leuke darkride. Alleen hebben ze een cowboydorp en staat deze daar zo ver van verwijderd, dat is wel jammer. Maar een nette darkride en voor alle leeftijden geschikt. Het verwijst ook nog naar het 'echte', oude Bobbejaanland, toen alles nog in wildweststijl was. Wel jammer is dat ik nog nergens een puntentelling heb gezien zodat je weet hoeveel je raak of mis schiet en zodat je een wedstrijd kunt doen.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.