Bobbejaanland

Bekijk alle attractieparken

België Lichtaart, België

Beoordelingen

Beoordeel Bobbejaanland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Sten

Een leuk park voor alle leeftijden, alleen jammer van achterstallig onderhoud op vele attracties. Het park geeft wel meer hoop met de toekomstplannen die ze gemaakt hebben voor dit jaar.

B.V.

heel leuk, wel wat te druk. halloween-mensen niet te opdringerig in geval met kinderen die er bang van hebben (zeer goed), 1 groot negatief punt: revolution en mnt mara is 1 attractie, niet 2, dus wachttijd was 1,5 uur!!!!!! (en dat is in het begin niet duidelijk, omdat beide wachtrijen ergens anders starten), dat is mensen bedriegen, geeft geen fijn gevoel.

Els Hendrickx

Wij zijn naar Halloween in Bobbejaanland geweest. Viel wat tegen, de griezelige attracties waren allemaal binnen en het was overal heeeeel lang aanschuiven. Voor de rest is Bobbejaanland altijd wel leuk, toffe attracties voor alle leeftijden.

Cátia AZEVEDO

Het was een grote avontuur voor mijn zoontje van 7jaar. Mijn zoon heeft autisme. Voor hem was heel moeilijk om te gaan maar sowieso is een grote stap vooruit gegaan. Mijn kind heeft geen enkel attracties gedaan, maar hij heeft alles gezien met veen enthousiasme.

Annemie seghers

Onverzorgd park Koffie en eettentjes stijlloos en vuil Onaantrekkelijke dure restaurants

Ingrid vanswijgenhoven

We vonden het fijn dat de tickets nog met een mooie korting waren. Alleen was het vrij druk en waren het lange wachttijden bij vele attracties. Dit was wel jammer .

Andy Swinnen

Leuk park, voldoende attracties en geslaagde Halloween thema's. Wel te lange wachttijden bij de spookhuizen, mede omdat ze enkel namiddag open zijn

Chris Massaer

leuke dag juist te veel volk die dag

Steven Wachters

Enorm lange wachtrijen. Op 1 dag maar 6 attracties kunnen doen.

Ellen diels

Leuk park, met diverse leuke attracties voor alle leeftijden.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.