Bobbejaanland

Bekijk alle attractieparken

België Lichtaart, België

Beoordelingen

Beoordeel Bobbejaanland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jens

Jens

prachtig park, unieke attracties, ik vind (in tegenstelling tot anderen hier) het personeel erg vriendelijk en een park met de beste horecazaken van België

Nico

Een leuk attractiepark waarbij je je echt kostelijk vermaakt! De attracties in Bobbejaanland kunnen spectaculair als boeiend zijn,. En vooral amper wachttijden! Dus het attractiepark is echt gewoon de beste van Belgie! me cijfers zijn: 9 ,10, 7 5 6.;

Dries

Dries

Bobbejaanland is een leuk park waar je je thuis voelt. Er is voor ieder wat wils en je krijgt er attracties die altijd in orde zijn en bijna altijd open zijn. Het beste park van Belgie!

Kenny

Kenny

dit park is het beste terwereld

Maikel

ik vind bobbejaanland inderdaad het plezanste land. en vind de attractie aanbod schitterend.voor iedereen is er letterlijk wel wat. maar de inkomprijs is helaas wel aan de hoge kant. maar daarvoor krijg je wel attracties die in orde zijn.

Marcel

Marcel

Nog steeds vind ik Bobbejaanland een park om graag te komen, maar het blijft jammer dat de entreeprijs best fors is, het personeel er vaak geen zin in lijkt te hebben en een matige horeca.

Lennert

Lennert

Bobbejaanland is voor mij toch nog altijd het leukste park van belgie! Het is een leuk pretpark met heel mooie achtbanen en thrills, en zeker de banana battle is echt de moeite waard! En nu de king kong nog dan wordt het helemaal aff!!!

Hans

Hans

Bobbejaanland heeft veel unieke en leuke attracties. De wachttijden zijn er nooit lang. Het is jammer dat de entree wat hoog is en dat het personeel niet altijd even vriendelijk is.

Arthur van der Velden

Arthur van der Velden

Leuk park om altijd weer te komen :)

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.