de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Beoordelingen Baron 1898

Beoordeel Baron 1898 in de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Filipolis

Filipolis

Beste achtbaan van het park, daar is er voor mij geen twijfel over. Goede thematisatie en een erg aangename sfeer die gecreerd wordt door de mooie soundtrack. Het gaat vooral om de afdaling, die echt fantastisch is. De rest van de baan is een beetje uitreiden, maar voor een Dive Coaster slaagt Baron 1898 er nog steeds goed in om de rit leuk te houden tot het einde.

Lees verder...

Een echte must-to-do! Tip: indien de wachtrij voor de front row (=de eerste rij) bijna tot aan de splitsing komt waar je kan kiezen tussen de front row en rijen 2 en 3, is het zeker aan te raden om voor rijen 2 en 3 aan te schuiven, je zal dan tot zelfs 15 minuten wachttijd omzeilen!

Fabj3

Een paar keer per jaar nemen mijn zusje en ik een doordeweekse dag vrij om naar pretparken te gaan en achtbanen te proberen. Dit keer de Efteling en vooral voor de nieuwe attractie de Baron. Het was een hele rustige dag en zijn zo'n 14 keer in deze attractie geweest.

Lees verder...

Het prachtig gemaakt en heb me ook zeker vermaakt. Vind de achtbaan zelf wel erg kort, en zou op een drukke dag deze attractie waarschijnlijk overslaan als hier een belachelijk lange rij voor zou staan. Wat ook op valt is dat iedereen in de voorste rij wilt zitten terwijl voor mijn gevoel de achterste rij veel heftiger was (vooral aan de rechter buitenkant). Nog net een 7 waard.

Danny

Danny

Mijn hemel, dit moet 18mio hebben gekost? Afgezien van de aardige thematisering is dit echt een non-attractie. Beter goed gejat dan aardig bedacht, moet men gedacht hebben (Krake - Heide Park?). En dan te bedenken wat een landschap hiervoor opgeofferd is.

Lees verder...

Erg jammer.

stefan

Vette baan dit! alleen verwachte ik wat meer van de drop

Martin

Het is een super mooie en leuke achtbaan! Alleen jammer dat het een hele erg korte rit is, daarom geef ik hem een 9 ander was het écht een 10 waard, want die thematisering is zo mooi! Dat is échte Efteling kwaliteit!

Anoniem

Was er vorige week zaterdag voor het eerst ingeweest, en is me eerste divecoaster. Was superdepuper vet, die afdaling, en als je uit die mijn komt, direct die immelmann. Jammer dat het druk was, had 90 min moeten wachten. Maar was zekerteweten de moeite waard!

Lees verder...

Een dikke 10!

Peter

Een fantastische attractie met theming van wereldklasse en een top divecoaster!!!

Hans

Hans

Baron 1898 is een fantastische attractie met een aansluitend thema en flinke thrill. Het moment dat je net stil hangt voor de val in de mijnschacht geeft een enorme kick! Binnen in de attractie zijn tal van details te vinden waardoor het de moeite waard is om je in te lezen in het verhaal van Baron 1898.

Lees verder...

De wachtrij is wel wat saai en da's eigenlijk het enige minpunt van deze attractie.

Anoniem

Totaal iets nieuws voor de Efteling. Super mooi gedecoreerd, wel een baantje iets aan de korte kant maar dat maakt niet uit daar draait het niet alleen om!

Anoniem

hij lijk me heel erg gaaf

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.