de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Bobbaan

Bekijk alle highlights in de Efteling

De bobbaan is 524 meter lang en 20 meter hoog, waarbij de maximale helling 80 ° is. De topsnelheid is 60 km/u en na 2 minuten en 10 seconden zit de rit er weer op. Let erop dat, door de lage ritcappaciteit, de wachtrijen vaak lang zijn. Doe deze attractie bij voorkeur direct s'ochtends, of pas aan het einde van de dag.

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (14)

Video's (3)

  •  - Bobbaan
  •  - Bobbaan
  •  - Bobbaan

Beoordelingen

Bekijk alle 91 beoordelingen

Beoordeel Bobbaan in de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Han

KAATSHEUVELS BERGHUIS Het kleine gebouw van ruwe stenen, stevig als een vierkant gehouwen rots, staat ingetogen, maar bewust en trots, mag zijn kracht met teer bloemendak verenen. Harde knuisten, opeengeklemde benen; de bobslee noodt na hortend gehots rustig te toeven bij de gaven Gods, die zich in spijshuis "De Steenbok" lenen. Door de Alpeneetzaal vol donkerbruin hout springt toonkunst van het vrolijke bergland, ruist adem uit het hoge dennenwoud. Hier schenkt de Efteling zwervend verstand: zwijgend denken reist door reine zang herbouwd tot het op wijze honingwei belandt.

Ma

Ma

Ik vind de bob geweldig, daar niet van, maar... Ik mis de oude karretjes! Waar je nog achter elkaar zat! Toen was de ervaring echt veel leuker! En nu erg flauw dat ze de bob sluiten als het ook maar een béétje regent... Triest... Was voorheen nooit zo!

stefan

Altijd even leuk om te doen! maar de rit is erg ruw!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.