de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Beoordelingen Bobbaan

Beoordeel Bobbaan in de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Han

KAATSHEUVELS BERGHUIS Het kleine gebouw van ruwe stenen, stevig als een vierkant gehouwen rots, staat ingetogen, maar bewust en trots, mag zijn kracht met teer bloemendak verenen. Harde knuisten, opeengeklemde benen; de bobslee noodt na hortend gehots rustig te toeven bij de gaven Gods, die zich in spijshuis "De Steenbok" lenen.

Lees verder...

Door de Alpeneetzaal vol donkerbruin hout springt toonkunst van het vrolijke bergland, ruist adem uit het hoge dennenwoud. Hier schenkt de Efteling zwervend verstand: zwijgend denken reist door reine zang herbouwd tot het op wijze honingwei belandt.

Ma

Ma

Ik vind de bob geweldig, daar niet van, maar... Ik mis de oude karretjes! Waar je nog achter elkaar zat! Toen was de ervaring echt veel leuker! En nu erg flauw dat ze de bob sluiten als het ook maar een béétje regent... Triest... Was voorheen nooit zo!

stefan

Altijd even leuk om te doen! maar de rit is erg ruw!

Richard

De Bobbaan is een erg unieke attractie, je zult ze niet veel tegenkomen in attractieparken. Ik vind de baan niet zo leuk meer omdat hij een beetje te ruw wordt. Verder is hij misschien een beetje kort maar altijd wel leuk. Maar door de lage capaciteit is de wachtrij wel erg lang.

Lees verder...

Gelukkig is er wel een single riders lijn waardoor je snel in je eentje de attractie in kan. Voor de rest is hij wel mooi aangekleed. Zeker doen!

Ma

Ma

Erg leuke attractie, alleen errug jammer dat je niet meer zoals in het begin achter elkaar zit ipv naast elkaar. Waarom dat zo is, is me nu nog steeds niet duidelijk eigenlijk. Het was veel leuker toen je nog achter elkaar zat.

Anoniem

Leuke attractie waar je zonder rails door de bochten glijd , wel wat minder comfortabel.

matthias

De Bobbaan is een unieke achtbaan. Leuk en met een aardig tempo. Maar je krijgt geen wauw-effect en comfortabel vind ik hem ook niet. Al bij al toch een leuke achtbaan, die je zeker moet doen.

Tijmen

De Bob is een leuke attractie met een leuk thema.

nathan

Het is best een leuke baan, maar voor mij persoonlijk geen highlight. De rit is tegenover de andere Efteling-attracties best schokkerig en het thema is erg slecht. De capaciteit is laag en er zijn te veel brakes (remmen) op de baan.

Anoniem

Echt een superattractie. Als de baan nat is, ga je echt van links naar rechts.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.