de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Beoordelingen Python

Beoordeel Python in de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Mark

De achtbaan is op zich wel leuk, maar ik denk dat de Python zijn langste eind al lang bereikt heeft. Het was mijn eerste over de kop achtbaan die ik heb gedaan, maar van mij mag hij over een jaar of 7 wel weg.

Filipolis

Filipolis

Ruw, oncomfortabel voor mensen boven de 1.80m (de beugel spant dan onaangenaam aan de schouders), niet al te originele lay-out, geen thema en geen airtime. Misschien was hij wel spectaculair toen hij openging, maar zijn tijd is volgens mij al lang voorbij.

stefan

Top achtbaan! vooral die 2 looping zijn gewoon goed! maar toch vind ik de joris en baron beter

TheOneCherry

Erg leuke achtbaan. Geschikt voor eerste ritje over de kop, wat eerst spannend is, maar door de comfortabele en stabiele treintjes word het een stuk minder eng. Zou zonde zijn als ze deze zouden slopen, want blijft erg goed. stuk minder populair nu de baron er staat, heb ik het idee.

Lees verder...

Alleen meer thematisatie zou beter zijn. nu heb je niet echt iets om naar te kijken tijdens het wachten, waar ik me aan erger. Voor de rest leuke achtbaan

matthias

De Python is nog steeds een goede achtbaan, met een leuke rit. Wel een beetje ruw en ik vind de treintjes toch niet zo supergoed zitten met die gordel. Die spant echt heel hard. Ik zou hiervoor in de plaats graag een nieuwe en betere inversie achtbaan zien.

Lees verder...

Maar toch nog een goede achtbaan.

Tijmen

Blijft nog een goede achtbaan en is nog best comfortabel.

nathan

De Python is een leuk en nostalgisch baantje in de Efteling, een echte klassieker. Ik heb ergens gehoord dat ze hem gaan slopen. Of het waar is, weet ik niet, maar ik zou het wel zonde vinden, al de nostalgie die daar aan verbonden is... Maar door de komst van De Vliegende Hollander en Joris en de Draak is deze baan wel achteruit gegaan.

Lees verder...

Maar ik denk dat het gaat zoals bij de houten achtbaan Pegasus. Die hebben ze ook verwijderd voor vernieuwing en er is later bijna niemand geweest die nog van de Pegasus sprak toen Joris en de Draak er was. Maar ja, de Python blijft toch een leuk baantje.

Thomas

Goede baan van fabrikant Vekoma. Erg soepel. Toch wel een lange wachtrij voor zo'n korte rit. Thema is ook niet goed; hij kan wel wat thematisering gebruiken. De baan is verder goed.

Anoniem

Bijna perfect, maar het is jammer dat het zo lang wachten is. Comfortabele karretjes en perfecte baan en hij trilt niet. Alleen de thematisering is niet zo goed.

julian

leuke achtbaan comfortabele karretjes en je gaat best hard dikke 10

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.