de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Symbolica

Bekijk alle highlights in de Efteling

Symbolica is een overdekte attractie voor de hele familie, zoals bijvoorbeeld de bekende attracties Droomvlucht, Fata Morgana en Carnaval Festival in de Efteling ook zijn. Centraal in de rit staat de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie. Lees verder...

De nieuwe attractie maakt deel uit van het 65-jarig jubileum van de Efteling en is middenin het park te vinden.

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (15)

Beoordelingen

Beoordeel Symbolica in de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Peter

Prachtig!

Connor

Het is een mooie attractie. Maar minder spectaculair dan dat ik had verwacht. Het is ook best wel lang en hoe je over de vloer gaat (zonder sporen) is echt wel cool. Maar om meer dan een uur te wachten vind ik het echt niet waard. Er zijn mensen die deze attractie supermooi vinden (waar ik niet op tegenspreek) maar ik vind het gewoon wat aan de mindere kant.

Hans

Hans

Na 24 jaar heeft de Efteling weer een fantastische darkride geopend. Er is tijdens de rit zoveel te zien en te beleven dat één rit niet genoeg is om alles te zien. Het is bewonderenswaardig dat het park gekozen heeft voor een 'traditionele' darkride. Er wordt nagenoeg niet gewerkt met projectieschermen; de decors zijn echt en dat maakt het een lust voor het oog. De interactiviteit (schermpje in het 'fantasievaarder') komt nog niet goed uit de verf en is vooral leuk voor kinderen. Ook zijn er hier en daar nog wat kinderziektes die de komende maanden wel eruit gehaald zullen worden.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.