de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Erg leuk om naartoe te gaan, alleen is het er meestal erg druk. Het leukste om door de weeks te gaan of op studidagen. Super leuk park voor jong en oud!!!

Stefan

Top park! alles mooi gethematiseerd alleen jammer dat je bij de meeste attracties geen onride mag maken

Martin

Écht een super mooi park en een super origineel YouTube kanaal en mooie natuur en goed onderhouden goed gethematiseerd. Met 2 woorden: FANTASTISCH, GEWELDIG

TheOneCherry

Erg leuk park. Je hoeft je hier niet te vervelen. Ik moet alleen nog in baron en dan ben ik overal ingeweest. Voor de rest goed aangekleed. Het is niet aan te raden als het druk is. Dan kun je heel lang wachten. Maar als het rustig is heel leuk park. Heb altijd lol, aangezien als je alle attracties hebt gehad, je ze gerust nog een keer kunt doen. Altijd zin in.

Anoniem

Echt een heel mooi park

Anoniem

Mooiste pretpark ter wereld Mooie attracties zoals de baron Mooie sprookjes Mooie restaurants en winkels Vriendelijk personeel Leuke sfeer Winter efteling Raveleijn Wel jammer genoeg duur Maar de beste themapark ter wereld

Anoniem

Een zeer tof park met mooie en leuke attracties zoals baron 1898. Alleen eten en drinken was wat minder maar de efteling blijft het leukste park ooit.

Tamara

Tamara

Beste park ter wereld! Maar dat komt ook door het jeugdsentiment. Sfeer is altijd goed, personeel is altijd vriendelijk en goed eten en drinken. Verder zowel voor groot als voor klein wat wils, mooie attracties en sprookjesbos. Goed onderhouden en als je blijft overnachten lijkt het alsof je in een sprookjes wereld bent. Er kan er maar een de beste zijn!

Anoniem

Dit park is zeer goed in vind het heel leuk om naartoe te gaan. Het enige jammere is de prijs maar het is ook wel zeer netjes onderhouden en mooi gedecoreerd..Ik heb me er kostelijk vermaakt.

Jesper

Fantastiche aangelegd park! attracties zeker de moeite waard.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.