de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Geweldig park, origineel.

Linda

echt een heel mooie park en leuke en grappige attracties

Pascal

Jezelf wanen in een sprookje. Het gevoel hebben dat je in een andere wereld bent. Dit weet de Efteling perfect over te brengen. Elke attractie verteld zijn verhaal en het is allemaal zeer mysterieus. Ik ben nog niet eerder in een park geweest die tot in de detail echt zo perfect is. Nu hoor ik mensen denken van: "En Disney dan?". Tja Disney is mooi maar wel erg plastic. Bovendien zorgt de Efteling voor een nostalgisch gevoel. Dat voel ik bij geen enkel ander park.

Twan

Twan

Super park! Gewoon het beste park van de wereld! Super achtbanen ook! Vooral de Jedd [Joris en de draak]. Ook Bosrijk is super! Ik ga volgende weeg er naartoe, en ik hoop dat alles open is! Ik weet [van de Efteling site] dat de Piraña en de Vliegende Hollander dicht zijn, ongeveer 4 á 5 maanden. Het is ook een vrij oud park, maar dat maakt totaal niks uit! Als ik het park een cijfer moest geven, zou ik De Efteling een 10 geven! Alleen een nadeeltje dat de prijs wat duurder is...

Anoniem

Mooi pretpark beter kan niet en dan ook volgend jaar een nieuwe achtbaan!!!

Ma

Ma

mooiste park van Nederland, voor ieder wat wils, verveeld echt NOOIT, en ik ben van mening dat iedere Nederlander er een keer in zijn leven geweest moet zijn anders mis je toch echt wat aan je opvoeding. Heb nu ook een abonnement op de Efteling genomen ook al woon ik in Den Haag. Prijs kwa eten en drinken kan wel omlaag vind ik. En entree ook.

Richard

De Efteling (het beste pretpark van Nederland) is naar mijn mening ook daadwerkelijk het beste pretpark van Nederland. Het is een groot park (groter dan bijvoorbeeld Phantasialand) met veel attracties die allemaal mooi zijn afgewerkt. In tegenstelling tot andere parken zijn de wacht-tijden niet erg lang. Het nadeel is dat er volgens sommige mensen weinig thrill is. Maar dat wordt wel opgelost met de nieuwe dive coaster. Ook zijn er veel verschillende soorten attracties. Het was niet voor niets ooit eens een keer het beste attractie van de wereld!

Anoniem

ik vind de Efteling een super park!!

Ivonne

Ivonne

Het is wat ons betreft een van de betere parken binnen Europa. Veel diversiteit aan attracties. Zowel voor jong als oud. Keurig onderhouden en het straalt sfeer uit. Voorheen vonden we de afstanden tussen de attracties wat groot, maar tegenwoordig is dit creatief opgelost door nieuwe attracties en aangelegde wandelpaden. Wachttijden zijn aan de lange kant, maar de Efteling app bied ook hier de oplossing. Je ziet waar je bent, wat er in de buurt is en de wachttijden. De entreeprijs is aan de hoge kant, maar gelukkig zijn er altijd wel spaaracties voor korting. De Efteling gaat met de tijd mee!

Anoniem

Ik vind de vertelling niet zo leuk maar ik vind de de piraña wel leuk en de vliegende Hollander wel leuk

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.