de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

laatst een dagje geweest, heel erg leuk was alleen heel erg druk. kijk altijd voor je gaat op de kalender op de site, die klopt echt altijd en zo weet je wanneer het druk is. als het echt druk is in het park is het eerlijk gezegd niet leuk om te gaan omdat je niet in veel attracties kan. ik moet wel zeggen dat ze op drukke dagen je dag verlengen door het 1 a 2 uur langer open te houden! ik raad het zeker aan eens een bezoekje te brengen alleen niet op drukke dagen!

Nathan

De Efteling is een prachtig park. De attracties zijn erg familiegericht. De toppers zijn Vliegende Hollander en Joris en de Draak. Ze missen nog een echte spectaculaire achtbaan of thrillride, maar daar komt in 2015 verandering in. Voor familie en kleine kinderen is er heel erg veel te doen: Sprookjesbos, Droomvlucht, Carnaval festival, Volk van Laaf en het Anton Pieckplein zijn ideaal voor jonge kinderen. Af en toe zijn de attracties een beetje vervallen, maar ze doen hun best het te onderhouden. De sfeer is onbeschrijfbaar, er is geen enkel park dat de sfeer van de Efteling evenaart. Ook het eten en het drinken is er goed en het personeel is vriendelijk. Het enige minpuntje is dat het park heel groot is en de attracties ver uit elkaar staan, daarom moet je soms ver lopen naar attracties.

Dion

Dion

Prachtig mooi park met leuke attracties zoals De Vliegende Hollander en Joris en de Draak

Stefan

echt een mooi park!

Anoniem

Heel leuk park met attracties voor jong & oud , sfeervolle thema's , vriendelijk personeel , 365 dagen geopend en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Twan

Twan

in 1 woord: super!

Nicole

nicole

Super park. Er is voor ieder wat te doen (jong en oud) en de sfeer is top en het personeel is erg aardig

Joey

Joey

Goed en mooi park, met attracties voor jong en oud.

Anoniem

Fantastisch park voor jong én oud. Altijd leuk om naartoe te gaan. Er heerst echt een fantastische sfeer en de attracties blijven altijd prachtig.

Tom

Tom

Toppark qua sfeer. Hier kan geen park in Europa aan tippen. Wat mij opvalt is dat sinds er een nieuwe directeur is het personeel nog vriendelijker is als voorheen. Puntje van kritiek: het eten mag wel beter. De hamburgers bijvoorbeeld waren niet te eten.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.