de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Het Witte Paard

Bekijk alle highlights in de Efteling

Kom naar het gezellige hart van de Efteling – het Anton Pieckplein in het Marerijk – en schuif aan bij Het Witte Paard! Op de menukaart vind je vers belegde broodjes, overheerlijke warme maaltijden, salades die je zelf samenstelt én zoete lekkernijen.

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk alle 13 beoordelingen

Beoordeel Het Witte Paard in de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Het witte paard bevalt ons goed gezellig sweer . De nooit niet eten was niet lekker flauw

Han

HET WITTE PAARD Schemerblauwe ramen in blanke gevels waarop met room bestreken fruitschalen en -manden gebeeldhouwd prijken wenken bescheiden de Eftelingbezoekers om zich in dit eethuis naar 't eed'le dier genoemd even te verpozen als korte rust of in afwachting van het sprookjesbeleven hierbinnen geven zuilen met krullend hoofd omringd door zacht licht van kleine lampen zin bij gemoedelijke kout en zwevende gedachten te genieten van spijzen vol zoete of hartige smaak geboren uit kokshanden waarin kaboutervaardigheid alle dagen zetelt.

We waren met 10 personen en we hebben allemaal de zelfde ervaring. Het eten is van zeer slechte kwaliteit kip sate van die glazige kip die vol water zit groente boontjes niet gaar zo hard als een steen en zo kan ik nog even door gaan. De helft moest gelijk naar de WC Slechtste waar we ooit hebben gegeten BA Ba Geen aanrader

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.