de Efteling

Bekijk alle attractieparken

Nederland Kaatsheuvel, Nederland

Beoordelingen Het Witte Paard

Beoordeel Het Witte Paard in de Efteling zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Ilona en maarten

Het witte paard bevalt ons goed gezellig sweer . De nooit niet eten was niet lekker flauw

Han

HET WITTE PAARD Schemerblauwe ramen in blanke gevels waarop met room bestreken fruitschalen en -manden gebeeldhouwd prijken wenken bescheiden de Eftelingbezoekers om zich in dit eethuis naar 't eed'le dier genoemd even te verpozen als korte rust of in afwachting van het sprookjesbeleven hierbinnen geven zuilen met krullend hoofd omringd door zacht licht van kleine lampen zin bij gemoedelijke kout en zwevende gedachten te genieten van spijzen vol zoete of hartige smaak geboren uit kokshanden waarin kaboutervaardigheid alle dagen zetelt.

Willy

We waren met 10 personen en we hebben allemaal de zelfde ervaring. Het eten is van zeer slechte kwaliteit kip sate van die glazige kip die vol water zit groente boontjes niet gaar zo hard als een steen en zo kan ik nog even door gaan. De helft moest gelijk naar de WC Slechtste waar we ooit hebben gegeten BA Ba Geen aanrader

Lisa

Verschrikkelijk. Afgelopen zondag heb ik daar samen met mijn moeder makreel salade gehaald. We zijn er daarna ziek van geworden en hebben ontzettend veel krampen in onze buik gekregen. De volgende dag hebben we beide moeten braken. Ik ga daar nooit meer naar toe.

Lees verder...

Het was niet eens lekker. Personeel ook onvriendelijk. Nooit meer!!!!!!

A.

Geen goede ervaring: Schnitzels waren erg droog (zelfs vers bereide), sate was niet lekker, bonen waren keihard, pasta werd speciaal bereid (lange wachttijd) en was alsnog koud. Wij hadden luxe kaartjes van de Efteling, en hadden daar dus ook het diner bij zitten.

Lees verder...

Als je bier wilde, kon dit alleen tapbier zijn, maar dat was ook niet aanwezig bij het witte paard. Ze hadden het vaker gehoord, maar er wordt dus niks aan gedaan. Jammer, dit alles was toch even een negatief punt aan de zo geweldige Efteling dag.

Ma

Ma

Beste restaurant van de Efteling, mooi, sfeervol, niet héél erg duur, en het eten wat ze hebben is uitermate goed, en echt héél erg lekker. Jam!

Annebet

Avondeten slechte kwaliteit prijs verhouding, de volgende dag ziek geworden, eten word niet vers klaargemaakt erg jammer!

Julian!!

Wat een toplocatie voor zo'n goed parkrestaurant. Eten is goed en het assortiment is groot! Het Parkrestaurant zelf oogt zowel van binnen als buiten niet erg sprookjesachtig. Het heeft een te simpele uitstraling voor zo'n locatie waardoor de sfeer van het restaurant niet erg opvalt, naar mijn mening dan.

martijn

martijn

super!!!!!! en het eerste happiness station van nederland! heerlijk ijs en geweldig zicht op 't anton pieck plein! :)

efteling

Lekker eten en goed gelegen zo bij het Anton Pieckplein Kunnen kinderen in de draaimolen terwijl de ouderen in de wachtrij staan bij de kassa!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.