Disneyland Paris

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen Indiana Jones et le Temple du Péril

Beoordeel Indiana Jones et le Temple du Péril in Disneyland Paris zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Chiara

Erg leuke attractie alleen wel spijtig van de beugels die best pijnlijk zijn. Het echt leuke effect is de onverwachte looping die erin zit maar voor de rest een attractie als een andere als het een echt lange rij is zou ik er geen tijd aan verspillen, wegens dat de rit zelf niet erg lang duurt.

stefan

Lachen ding is dit! vooral die looping is onverwachts maar vergleken met andere achtbanen stelt deze niet veel voor

Anoniem

heel leuk

Sharon

Erg pijnlijke beugels als je het mij vraagt. Had de volgende dag blauwe plekken op mijn schouders. Daarnaast is het baantje best leuk maar veel te kort. Ik zou hem zeker overslaan bij een lange wachtrij, maar wil je hem alsnog doen? Rond 9 uur is er vrijwel geen wachtrij meer.

Anoniem

Ik vond het een superleuke attractie, maar wel een beetje kort. De eerste keer durfde ik nog niet over de kop en mijn moeder zei dat ik het gewoon moest doen. En nu durf ik het wel.

emile

deze attractie is mooi ingebouwd in de tempel en ligt goed verscholen (lijkt net of vele mensen niet tot daar gaan) ik vind het wel een kleine looping waardoor je je nek kan om kraken (was gebeurt met mn broer)

Philip

Philip

leuke achtbaan wel erg schommelig en beetje dangerous!

Dion

goed gethematiseert. niet te eng ook niet te soft. echt voor de personen die nog niet in een thrill hebben gezeten. ik vond het echt een leuke atractie 8

Anoniem

ik vond hem wel gaan. wat die ene bent zegt dat ze hem mogen aanpassen daar heeft hij wel een punt. de wachtrij is wat zigzaggend maar wel kort (niet in de vakantie) ja dat ding schut wel als je je hoofd niet naar achter drukt. dat hij twee keer valt is wel een klein beetje naar bij je plaskraan. (als je een jongen bent) dat er een looping in zit maakt hem wel iets leuker maar van mij mag er ook nog wel een kurkertrekker bij!

Lees verder...

ff een vraag ik snap niet wrm er zo heel veel uitgangen zijn

dimitri

Best nog wel leuk langs al die dingen enz. En leuke bochten en draaien. Die laatste helling voor die looping vond ik het best. Deze schokt wel. IK was hier de vorige keer was er een storing. Maar we waren er toch nog in gegaan. Een 8.0

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.