Disneyland Paris

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Phantom Manor

Bekijk alle highlights in Disneyland Paris

Gelooft u in spoken? Laat u meeslepen in een duister en bloedstollend avontuur in het huis op de heuvel. Vroeger was dit een majestueus landhuis, maar tegenwoordig spoken hier dag en nacht 999 geesten uit het hiernamaals rond. Wanneer de lichten uitgaa

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto's (24)

Video's (1)

  •  - Phantom Manor

Beoordelingen

Bekijk alle 25 beoordelingen

Beoordeel Phantom Manor in Disneyland Paris zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

stefan

Mooie darkride! alleen een saaie wachtrij

maaike

maaike

het is wel een leuke attracties, is niet echt eng ofzo..... als je even wil zitten en toch in een attractie wil zal ik voor deze kiezen. maar ik zal hier niet in gaan als je echt bang wil voorden, als je echt ban wil worden raad ik attracties in de studio aan. ( het engste vind ik nog de wachtrij en het voor stukje ) daarom krijgt deze attractie een dikke 8 van mij.

Martijn

Een attractie waar zeer goed is over na gedacht. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Hoogtepunten zijn de hal met schilderijen en de grote balzaal. Maar nu moet ik streng zijn... Na 5 jaar wachten heb ik de attractie weer eens gedaan en ergens was ik teleurgesteld. Er waren enorm veel effecten die het niet deden. Iets kan altijd defect raken, maar dit vond ik te ver gaan. Verder vond ik het ook jammer dat de Seance scène en de hal daarvoor zo donker zijn. Madame Leota is er ook niet echt op voorruit gegaan. Voor nu geef ik deze attractie het voordeel van de twijfel, maar ze moeten het echt een grote opknap beurt geven.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.