Disneyland Paris

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen Space Mountain Mission 2

Beoordeel Space Mountain Mission 2 in Disneyland Paris zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

stefan

Voor mij is het al 3 jaar geleden dat ik hier in ben geweest ik kan me nog herineren dat je echt het gevoel kreeg alsof je naar het heelal werdt geschoten! maar ik kwam hier altijd wel met koppijn uit

Sharon

Echt een superattractie (: Gaaf hoe je tussen alle decors heen gaat. Verder is het ook best donker wat ook weer een leuke ervaring is. Het afschieten is in principe ook wel leuk alleen aangezien hij bovenin afremt zie ik er het nut niet helemaal van in.

Lees verder...

Maar het is echt een superbaan!

stefan

de beste attractie van het park niet te missen!!!!!!!!!!!

bas

Dit is de beste attractie van Disneyland Park. Ik ben hier wel 8 x in geweest. De achtbaan is donker, dus je weet niet wat er gaat gebeuren. Maar deze achtbaan heeft alles: loopings en bochten en natuurlijk de snelheid. Moet je echt een keer doen!

lotte

Dat is de beste attractie in Disneyland Paris.

lotte

Ik vond het een superattractie. Voor de eerste keer overkop.

emile

Dit was mijn eerste achtbaan overkop en ik heb er van genoten super mooi aangekleed je waande je echt in de ruimte. dit is mijn favo attractie van het disneypark.

nomi

super attractie echt heel gaaf mar de muziek staat soms uit dus hoor je ook niet 3,2,1 go dat is wel jammer en het muziek in de achtbaan wel jammer.

Philip

Philip

De Space Mountain is prachtig gemaakt de achtbaan is zeker spannend! dikke 10 helemaal compleet met lasers en sterrenhemel.

Joey

Het geeft een super gevoel als je in de wachtrij komt te staan en je hoort 't treintje langs razen en de mensen gillen. Leuke achtbaan, alleen vond ik Mission 1 toch beter.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.