Disneyland Paris

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Disneyland Paris zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Chaima kallat

Veel volk natuurlijk. De programma s beter uitleggen. Anders was het leuk.

Anoniem

Fantastisch Park, magische beleving... Zowel voor jong als oud. Aanrader vanaf de leeftijd van 6-7 jaar. Supervriendelijk personeel, lange wachtrijen waardoor 2-3 dagen zeker nodig zijn om alles te kunnen doen!

Stefan

Leuk en groot park! veeeel te mooie attracties! alleen alles is zoo duur! je haalt een hamburger van 15 euro die nergens naar smaakt

Anoniem

in een woord: Fantastisch! ik ben er zes keer geweest en keer op keer blijft het park u verbazen, zowel Disney park als de Studio's zijn gewoon te max! tien op tien voor dit pretpark

Stefan

het beste attractiepark waar ik geweest ben zeker een 10!

Martijn

Martijn

Disneyland Paris is een van de mooiere parken met zijn prachtige themagebieden en gedetailleerde attracties. De toegangsprijs maakt het wat minder aanlokkelijk. Zeker als ik zie hoe prachtige attracties veel defecten hebben. Voor die prijs verdien je juist een goed werkend park. Het personeel is wisselend. Veel van hen zijn nors en doen al snel geïrriteerd, terwijl sommige juist erg vriendelijk zijn en volledig op gaan in hun rol van gastheer/vrouw. Het eten is oké. Als je het juiste eettentje weet te vinden kan je voor een redelijke prijs best goed te eten krijgen. Maar veel snacks zijn dan weer erg duur, zoals een bakje popcorn. Al bij al een prachtig park met leuke attracties, maar er mag wat meer aandacht worden gegeven aan onderhoud.

Maikel

Alle attracties die er staan zijn echt wel de moeite: uniek en zeer leuk om te doen. De sfeer die wordt opgebouwd en uitgebeeld brengt een volwassenen terug naar zijn kindertijd: iedereen herkent wel iets of iemand. Het eten is zeer goed in prijs en kwaliteit. En ik ben altijd zeer vriendelijk en goed geholpen geweest. Ik vind het wel jammer van de dure entreeprijzen waarvoor je eigenlijk alleen maar lange wachtrijen in de plaats krijgt. Zelfs bij het aanschuiven voor een ticketje in de fast pass-line stond een wachtrij van 60 minuten. De grootste domper was voor mij het internetticket. Het op voorhand kopen heeft niet veel zin, aangezien je gewoon mee moet aanschuiven aan de kassa om deze om te ruilen naar het echte ticket. Ongeveer 40 minuten gewacht.

C

Disney is Disney, geweldig leuk, maar echt veel duur. Hier staat: entree 64 euro. Ik ben in maart nog geweest en heb toch heel andere - nog veel hogere - prijzen bij de kassa gezien. Maar het blijft een geweldig park en je bent echt op vakantie.

Tim

Een mooi pretpark met heel mooie attracties, maar je moet er wel geld voor over hebben. Het personeel is heel onvriendelijk; ze duwen je gewoon in een karretje en hup weg ben je.

Anoniem

Een heel leuk park! Ik ben er al een aantal keer geweest en ga volgend jaar weer. Ben dan 5 dagen in het park.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.