Disneyland Paris

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Disneyland Paris zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Bas

Ik ben niet zo'n Disney-fanaat. Ik hou meer van de enge attracties en daarom ga ik liever bijvoorbeeld naar Walibi Holland of zo. Maar op zich zijn er leuke attracties en heeft elke attractie een goed thema.

Teun

Teun

Het blijft een plaatje van een park. Maar je betaalt véél te veel voor wat je krijgt qua attracties (vergeleken met andere Disney-parken). Overigens wel topattracties! Eten en drinken is dramatisch (slecht en klef fastfood) en het personeel onvriendelijk. Maar over het geheel gezien een toppark!

Victor

Victor

Super!

Niels

Niels

Disneyland Parijs is een ontzettend gaaf park. Je voelt je echt bijzonder als je er bent. Qua attracties is het niet echt overtuigend, maar de sfeer daar is geweldig. Het is wel ontzettend duur, maar dat is het waard.

Dion

Dion

Het is een toppark om heen te gaan. Ik vind het een fantastisch park

Emile

dit is echt een van de tofste parken in Europa. wat ik vooral heel leuk vind is dat in het park en in de hotels het personeel specifiek gekozen en aangekleed is. Heeft een waaier aan attracties maar vaak zijn er lange wachtrijen. Ik viel wel een beetje omver van de prijs. Het eten is lekker zeker als je in de plaza gardens eet: we hadden de beste tafel met zicht op de Disney toren. één tip: als je ten volle wil genieten van het park en waar wil hebben voor je geld moet je op een doordeweekse regenachtige dag gaan (dan is er weinig volk) als het dan motregent is er ook veel binnen te doen

Wendy

wendy

Euro Disney is veel te duur zouden ze de prijzen wat naar omlaag trekken zouden ze nog veel meer bezoekers elk jaar krijgen, het is een mooi verzorgt park maar voor hun gevraagde inkom geld heb je een abonnement voor een ander pretpark!

Mike

Mike

Wat een top park is dit zeg! Ben er inmiddels meerdere malen geweest en elke keer weer sla ik met verbazing achterover hoe schitterend het is. Het voelt alsof je een totaal andere wereld binnen stapt, zo mooi is alles gethematiseerd. Vanaf het moment dat je de parkeerplaats op komt van de hotels beland je al in een andere wereld en daar kom je pas uit wanneer je de parkeerplaats weer verlaat op weg naar Nederland. Natuurlijk is de sfeer de kracht van Disney, maar buiten dat om hebben ze ook geweldige attracties. Van heerlijke thrill rides als Space Mountain 2 en Indiana Jones tot vermakelijke familie attracties als Pirates of the Caribbean. Disney adverteert altijd met het gegeven dat ze je magie laten beleven en daar is geen woord van gelogen!

Stefan

Stefan

Disneyland is gewoon het grootste sprookje wat er is. Elke avond een prachtige afsluiting die je thuis nog tientallen keren terug zal kijken. Waarna je je afvraagt waar ze het geld vandaan halen om dat elke avond te doen. Nou die vraag is niet moeilijk te beantwoorden. Disney is namelijk wel VERSCHRIKKELIJK duur. Niet dat het dit niet waard is. Maar het is gewoon zo. Daarvoor krijg je wel topattracties terug die fantastisch gedecoreerd zijn. Goed en behulpzaam personeel, en veel entertainment. De enige manier dat je dag verpest raakt is door slecht weer. En dan nog is het mooi. Conclusie: In disneyland worden dromen waar, maar je portemonnee liegt er niet om.

Jari

Jari

Toppark vooral voor gezinnen met kleinere kinderen, maar dit is naar mijn mening niet het beste park van europa zoals veel mensen beweren. Thema is wel heel goed en kleine kinderen zullen hier zich absoluut geweldig vermaken, alleen die prijs is zo belachelijk hoog! 74 euro voor een hopperticket voor beide parken is gewoon afzetterij! Voor de helft van het geld vind je in europa parken die net zo goed of zelfs beter zijn!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.