Disneyland Paris

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Disneyland Paris zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Robin

Robin

Nergens vind je attracties zo goed als in Disney. Prachtig gethematiseerd en de sfeer is ook top. De prijs vind ik goed voor wat je krijgt. De sfeer is geweldig. Het eten & drinken is duur. Maar dit is alles in Disney. Het aanbod en eten is wel goed. Personeel, is heel wisselend.

Robin

Ik vind Disneyland Parijs persoonlijk het beste park dat er bestaat. Misschien omdat ik een mega Disney fan ben maar ik ben verliefd op de sfeer, attracties, decoraties etc. Erg schoon, alles wordt goed bijgehouden. In een woord Top! Ga er zelf 16 mei heen en kan niet wachten! Ik lijk wel een klein kind hihi.

Quinn

quinn

geweldig park. geen woorden om te beschrijven. gewoon te mooi.

Patrick

Patrick

Top park, heeft geen verbetering nodig, kan menig park van leren. Zonde Jurgen dat jouw dag(en) niet zo fijn verlopen zijn. Attracties die dicht zijn wegens onderhoud of storing is vervelend. Disney zelf kan hier ook niks aan doen. Dit gebeurt voor jouw en anderen hun VEILIGHEID!! Vergeet hier niet aan te denken, als je ergens bent en het werkt niet zoals jij dat wilt. Trouwens in Disney moet je daar niet over denken. Plezier maken, dat kan je zeker hier. Mij zien ze netjes elke jaar terug. Ik steun de Franse economie, maar ook mijn eigen plezier en geluk. Aanrader: koop een jaarkaart en een hotelletje in de buurt, scheelt in de portomonnee, wordt iedereen vrolijk van.

Luca

het is mijn lieveling's pretpark. jammer genoeg is het geen pretpark om in 123 naar toe te gaan .maar alle achtbanen zijn tiptop in orde. en super leuk , snel je hebt voor ieder wat wil. maar ik zeg dat toch de beste leeftijd om naar disneyland te gaan is 5 jaar . het is eng, cool en nog veel meer .

Nomi

whooooo wat een super park echt gaaf. een te leuke sfeer echt te leuk. te space mountain was echt hard. ik moest bijna huilen toen ik weg ging.

Kobe

kobe

geweldig park de attracties zijn heel goed gethematiseerd,het is wel duur maar je krijgt absoluut waar voor je geld,de sfeer is enorm goed,het eten moet veel beter vooral de frietjes ofwel zijn ze te slap ofwel zijn ze te koud er was altijd wel iets met die frietjes er was bijna niets lekker om te eten maar het personeel is heel vriendelijk

Jurgen

Jurgen

Qua sfeer, netheid en aankleding, niets op aan te merken. Op dit vlak kunnen er nog veel pretparken veel bijleren. Maar dan komt het, veel attracties waren dicht wegens zogezegd onderhoud, deze die dan open zijn staan er lange wachtrijen, en gaan plots dicht wegens technische problemen. De helft van de fast-pass automaten waren dicht, enkel de attracties waar er niet veel volk stond kon je met fast-pass gebruiken. En voor de rest... Meer winkels en restaurants waar er nooit lange wachttijden zijn. Het was nu 20 jaar Disneyland, maar mij zie je hier niet meer terug vóór 30 jaar Disneyland.

Levi

Levi

erg mooi park, maar daar betaal je ook wel voor. Jammer dat nog veel personeel geen engels doet/kan spreken, dat benadeeld het internationaal niveau dat Disney heeft wereldwijd.

Gerco

gerco

Mooi park met mooie thema's!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.