Disneyland Paris

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Overnachten

 • Disneyland Hotel

  Disneyland Hotel

  Het Disneyland Hotel is het vlaggenschip van Disneyland Paris. Het elegante, lichtroze hotel is niet alleen het meest chique hotel van Marne-la-Vallée en verre omstreken, maar vormt ook nog eens de ingang tot het Disneyland Park. Vanuit de restaurants en diverse kamers in het hotel heb je een schitterend uitzicht over Main Street U.S.A. Aan de andere kant van het in Victoriaanse stijl opgetrokken gebouw kijk je uit over Fantasia Gardens en het altijd levendige Disney Village. De gasten van de 496 kamers - allemaal in lichte pasteltinten geverfd, ook de 18 luxe suites - kunnen rekenen op de beste service en een onberispelijke gastvrijheid.

  Meer informatie

 • Hotel New York

  Hotel New York

  Het stijlvolle hotel New York verbeeldt de diverse gezichten van de Big Apple. Elke vleugel van het hotel representeert een ander deel van de wereldstad, zoals de wijken Midtown, Gramercy Park en Brownstone. Binnen geeft de art deco-stijl je het gevoel op Manhattan van de jaren 30 rond te lopen. Hotel New York heeft 565 kamers, waaronder 27 suites. Natuurlijk kun je er zwemmen: er is een binnen- en een buitenbad. Voor het zakelijke hotel ligt een vijver waarop je in de winter kunt schaatsen.

  Meer informatie

 • New Port Bay Club hotel

  New Port Bay Club hotel

  Ga ruim een eeuw terug in de tijd, naar de stranden van New England. Je bent te gast in een majestueus strandhotel, met een 70 meter lange veranda en een eigen vuurtoren. De 1080 kamers en 13 suites zijn allemaal nautisch ingericht, met blauw-witte kleuren en vaak uitzicht op het meer. Zwemmen kan in het binnen- en buitenbad van Newport Bay Club.

  Meer informatie

 • Hotel Santa Fe

  Hotel Santa Fe

  Hotel Santa Fe roept de sfeer van New Mexico op. Op het wijdse terrein staan 42 zandkleurige pueblos waarin 1000 kamers gehuisvest zijn. De ingang van het hotel wordt gevormd door een drive in-bioscoop. Op het grote filmscherm staat Bliksem McQueen uit de animatiefilm Cars. Ook in de kamers komen de karakters uit Cars terug. Langs het riviertje Rio Grande wandel je in 15 minuten naar de Disney-parken. De gratis shuttlebus nemen kan ook.

  Meer informatie

 • Hotel Cheyenne

  Hotel Cheyenne

  Hotel Cheyenne is gebouwd als een klein wildweststadje zoals we dat kennen uit de film. De 1000 kamers zijn verdeeld over 14 kleine gebouwen die samen de indruk van een driedimensionaal filmdecor geven. Elke kamer heeft een 2-persoonsbed en een stapelbed voor kinderen. Vanuit het hotel wandel je in een kwartier naar de Disney-parken. Er rijdt ook een gratis pendelbus.

  Meer informatie

 • Hotel Sequoia Lodge

  Hotel Sequoia Lodge

  De imposante hotels in de nationale parken van Amerika vormden de inspiratiebron voor Sequoia Lodge. Het hotel wordt omringd door sequoia's afkomstig van het Noord-Amerikaanse continent. Het gebouw is grotendeels opgetrokken uit naaldbomenhout, afgewisseld met stoere stenen. Hotel Sequoia Lodge heeft 1011 kamers, waaronder 14 suites, en een sfeervol overdekt zwembad.

  Meer informatie