Drievliet

Bekijk alle attractieparken

Nederland 's-Gravenhage, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Drievliet zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pretpark

Gezellig park! Ik vind Drievliet een goed park! Attracties zijn goed. Voor ieder wat wils. Prijs is goedkoop voor zo'n park met die kwaliteit. Leuke thema's. Zoals het zee thema en het wilde westen. Hardstikke leuk! Eten en Drinken was prima. Personeel was goed. Bij zweefmolen nog een praatje gemaakt :). Eindcijfer: 8,4

Sjon

Best leuk park, geweest een paar weken terug 1ste attr kopermijn een lekkere ruwe M&S baan,de enigste nog in nederland, daarna de nautilus van KMG neede dendert stevig door, beter als op de kermis.En de rest van de attracties SUPER. Ik lees heel veel dat dit een klein park is,maar 't park van adje bij ons Hengelo ov is toch kleiner.

Gert

gert

park was van goede kwaliteit!

Dion

Dion

Leuk kleinschalig park met leuke attracties. Het is nooit echt druk in het park dus dat is ook wel fijn. Het personeel is super aardig, ik stond laatst te wachten bij de kopermijn en ze maken gewoon een gezellig praatje met je. In 1 woord: SUPER!!!!!!!

Anoniem

Drievliet is goed, maar er zijn weinig enge attracties en loopingachtbaan Formule X duurt maar een paar seconden.

Pim

Overal lange rijen. Heel onaardig personeel bij de Old McDonald's tractorrit. Veel beschadigd, achterstallig onderhoud. Ik ben negen jaar en mocht in heel veel dingen niet in, terwijl ik groot ben. In de Efteling mag ik met mijn lengte zelfs in de python. Reclame op tv heel mooi, klopt niets van in werkelijkheid.

Tyler

Drievliet, de naam doet me denken aan een vreselijke ervaring. Wat een park, het spookhuis is wel echt eng, niet door de zoutzak poppetjes maar de karretjes, deze kunnen opeens vast lopen of als ze op het station botsen dan gaan ze weer achteruit terug. De achtbanen (op de 2 nieuwste na) zijn volgensmij afgeschreven door echte attractie parken en door de inspectie. De trekkabel gaat telkens uit de baan. Thematisering van de laagste plank. T is gewoon een akkertje waar een paar kermis explooitanten ooit hun attracties vergeten waren, en iemand dacht er ooit een cent uit te slaan door die plaats om te dopen tot: 'S werelds slechtste "attractie park" '

Anoniem

het is zo leuk

Anoniem

Leuk parkje met best veel attracties! Ook ziet het thema er een stuk beter uit dan vorig jaar. Ik ga er elk jaar minstens 1x langs. Het spookhuis is ook veel beter nu.

Thomas

Sja...Drievliet is over het algemeen erg leuk, zeker als je doelgroep familie is. Attractieaanbod is redelijk, maar het personeel is afgrijselijk. Eten gaat nog wel, en de sfeer is best oké (zeker in Lol Atol).

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.