Drouwenerzand

Bekijk alle attractieparken

Nederland Drouwen, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Drouwenerzand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Mooi klein en goedkoop pretpark. Ook leuk dat het eten all-inclusife. En jammer dat het spookhuis want daar staan alle spoken uitgeschakeld... Dat spokenhuis is van mijn neef geweest (zoals een vriend van mij schreef) Toen stonden er spoken in die het allemaal deden en nu haast niks meer, echt zonde daarvan!

Twan

Twan

een grappig park... spookhuis dat er staat is saai, want de poppen staan allemaal uitgeschakeld. is eingelijk gwn Inferno... is van een neef van een vriend van mijn geweest.

Pretpark

pretpark

Het is een leuk attractiepark en het spookhuis dat er gaat komen is vast een goede aanwinst.

Anoniem

Het is een leuk pretpark die de laatste jaren flink aan de weg timmert met veel nieuwe attracties. Ik begrijp Stefan zijn reactie echt niet, volgens mij is hij er nog nooit geweest. Attracties die nieuw zijn gekocht: Indoor Apekooi, Ezelbaan, Happy Sailor, Oldtimerbaan, Wild West Swing, Sky Glider, Trein, Hunebedachtbaan, Carrousel. Eten, drinken en softijs gratis is natuurlijk super. Je moet dit park ook niet vergelijken met Slagharen, Efteling of Toverland. Volgens mij moeten attracties ook elk jaar gekeurd worden, dus hoezo gebreken?????? afz fan van Drouwenerzand

Pretpark

pretpark

best wel leuk attractiepark, maar ze moeten een wildwaterbaan neerzetten of een reuzenrad. dat zal een goeie aanwinst zijn!!

Stefan

Stefan

Zie het als een kermis. Rond de 12 attracties, die allemaal, stuk voor stuk zijn opgekocht van oude kermisexploitanten. Je kan plezier maken in deze attracties, maar ze kennen natuurlijk ook gebreken. Je moet dit park doen in combinatie met het bezoeken van Drenthe. Doe je dit niet, dan zul je in eenzaamheid wegschrompelen. Want een dag lang in dit park ga je niet volhouden. Het is fantastisch door het gratis eten, dat HEERLIJK is en all inclusive. Je hoeft immers nergens meer naar te kijken. Wat je wel moet doen is een alternatief hebben voor in de middag of avond. Want een dag lang ga je het hier echt niet volhouden. Overigens echt TOP als vakantiepark!

Chiel

Niet leuk voor tieners maar voor kleinere kinderen is het een speeltuin- pretpark. Dus dat is een voordeel! daarom hogere cijfers. Anders was het een BAGGER park geweest.

Anoniem

Het is leuk dat het eten bij de prijs inbegrepen zit, maar de attracties zijn niet zo speciaal. Op de kermis zijn leukere attracties te vinden. Maar het eten is er goed, en daar verdient het park van mij zeven punten op.

Anoniem

Drouwenerzand is een park die ik in de toekomst en nu echt zie groeien! De prijs is gewoon perfect net als het Eten en Drinken. Verder zou ik als ik hun was mee gaan investeren in Thrill attracties!

Maarten

Maarten

Doordat het eten/drinken gratis is is de prijs/kwaliteit redelijk op niveau al is het aanbod redelijk beperkt. Personeel is oké en de attractie zijn voornaamelijk voor familie/kinderen. Mooi parkje voor de lokale bewonders.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.