Attractiepark Duinrell

Bekijk alle attractieparken

Nederland Wassenaar, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Attractiepark Duinrell zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jelle

Jelle

Het is een euk park, maar niet zoals Walibi of de Efteling een echte aanrader, daarvoor is het te klein en is te sfeerloos. Maar voor één keertje is het we leuk, vooral het tikibad ;).

Jaco

Jaco

Het is een best leuk park, maar het is een beetje een heel oud park. Aqua Swing is heel erg leuk. Maar het is een best leuk park voor de kleine kinderen en natuurlijk ook de grote kinderen en de ouders natuurlijk ook

Rick

Rick

Leuk park, met leuke attracties :)

Simon

Leuk park maar niet al te veel attracties. Maar ja als ze iets willen bouwen dan zit die buurt weer in de weg die willen dat weer niet vind ik jammer anders als die achtbaan er stond was ik er wel weer eens naartoe gegaan.

Patrick

Patrick

Het is een erg duur park als je kijkt wat het te bieden heeft. Het attractie aanbod is ook niet al te goed. Sfeer is er zeker wel, en ook entertainment. De Horeca is ook goed, en ook daar is het sfeervol. Maar het personeel is erg nors.

Wisse

Wisse

ben alleen in het tikibad geweest het personeel daar was heel onaardig maar die glijbanen daar zijn heel cool!

Anoniem

Jaa, mijn parkje hoor! Ben er eigenlijk opgegroeid van jongs af aan, en nu werk ik er! En ik zelf zeg geen negatieve dingen over me werk, maar natuurlijk vind ik ook dat er wel puntjes zijn die beter kunnen.

Jan

Jan

Duinrell is een park waar ik me leuke dingen van kan herrinnerren. Maar het heeft niet echt hele spectactulaire attracties.

Tom

Tom

Duinerel is een redelijk parkje met een matige sweer,matige attracties,onvriendelijk personeel,redelijk eten en redelijke prijzen.Het park kent geen toppers het hoogste cijver is maar een 7.50 voor de roddelbaan Een 6 Maar door het goede tikibad een 7

Lex

Lex

Leuk parkje maar niet veel bijzonders. Mist soms sfeer en aankleding, en soms is het er juist erg sfeervol. Het park kan wel een publiekstrekker gebruiken, want nu is het niet meer dan een klein familieparkje. En het Tikibad is super natuurlijk!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.