Europa-Park

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Rust, Duitsland

Beoordelingen Euro-Mir

Beoordeel Euro-Mir in Europa-Park zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Francesco

Super leuke baan dit. eerst vond ik het spannend maar naderhand was het leuk. vol g krachten en draaien was het super leukste echt een thrill! toffe baan dit.

Francesco

de euro- mir Super toffe baan dit, ik vond het spannend eerst maar ook super leuk. hij schud je alle kanten op en draait heel lekker met g krachten! toffe baan dit!

Francesco

wat een snelle baan was dit, een top achtbaan met inderdaad lekkere g krachten, want eerst vond ik het best spannend maar ook super leuk. ik werd helemaal door elkaar geschud en gedraaid in die achtbaan. toffe achtbaan!

Twan

Twan

Geweldige achtbaan! Lekkere muziek tijdend de optakeling en een lekkere hoogte voor een mooi uitzicht. Ik vind hem een beetje erg ruw, maar dat maakt hem echt niet minder leuk!

stefan

Top achtbaan! met lekkere g krachten en vooral als je achteruit gaat is de rit nog mooier!

Twan

Twan

Eigelijk heeft Europapark alleen maar top achtbanen! Maar ik vind de Dwervelwind toch beter, omdat de Dwervelwind op zwaartekracht gaat, en deze op elektriciteit.

Dylan

Top. Lang en spannend ritje.

Alexander

Alexander

Geweldige muziek in de wachtrij die de spanning doet opdrijven, toffe manier om naar boven te gaan, als je bovenaan komt is het toch wel even slikken, want het is hoger als je zou denken. Tip: neem de kant van het karretje dat naar voor is gericht als het in het station aankomt, dan ga je enkel bij de eerste afdaling achterwaarts en doe je de rest van het traject voorwaarts (das veel aangenamer als omgekeerd, want anders word je van de ene naar de andere kant geschud omdat je niet weet waar je naartoe gaat).

brian

brian

echt een van de beste europa park achtbanen. ook zit er weer een deuntje in de attractie die je na een uur nog steeds in je hoofd hebt ziten. alleen vind ik wel dat de wagentjes hard trillen maar voor de rest echt een top achtbaan

Croky

Croky

En echte topper van Europa park, waar eerst door het liftsysteem en bijpassende muziek de spanning flink wordt opgebouwd! De rit is vooral leuk als je het 2e en grootste gedeelte achteruit ervaart. Vooruit zie je wel meer thematisering van de ride. Ook leuk is het ronddraaien tussen de torens waarbij de snelheid wordt opgebouwd.

Lees verder...

Je kunt lastig inschatten wanneer je de drop maakt. De Russische torens zijn kenmerkend voor het park.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.