Europa-Park

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Rust, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Europa-Park zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jacques Adriaansen

Fantastisch park! Leuke en spannende achtbanen, park met talrijke schaduwpartijen en zitbanken (prettig bij de hoge temperatuur toen). Landenthema's met bijhorende restaurantmogelijkheden erg prettig. Wij gaan zeker nog een keer terug.

Daantje Wildenberg

Een unieke ervaring .mooie attracties goed eten en perfecte sfeer.

Brigitte Van der Kleij

Mooi opgezet park, voor iedere leeftijd is er genoeg te doen en te beleven. De shows zijn de moeite waard. Wij waren in de meivakantie en de wachtrijen waren prima te doen. Koop een ticket voor 2 dagen, dan heb je de tijd om het meeste te doen en te zien van wat Europapark heeft.

C Verheij

Mooiste pretpark dat ik ken!

Jurgen boets

super park

Angelique Tubbing

Een prachtig park voor jong en oud . Voor iedereen wat wils. Een combinatie van de Efteling, d is net en Walibi ineen.

Bjorn Mangelschots

Vindt het een kruising tussen de efteling bobbejaanland en moviepark wel met betere attracties uiteraard. De silver star coaster en blue fire zijn de beste die ik ooit gedaan heb. Bij het binnenkomen van het park heb je voletarium. Ga niet te veel prijs geven maar dit is echt een aanrader om zeker te doen. Voor waterpret zijn er ook enkele leuke attracties zoals mega slash, poseidon en fjord rafting zijn zeker een aanrader. Nu zit je met kleinere kinderen moet je zeker geen schrik hebben. Gans het park staat vol met attracties en dergelijke om zelfs de kleinste onder ons gelukkig te houden. Wij komen zeker nog eens terug maar zal niet voor snel zijn. Als je hotel en park en eten samentelt kom je toch op een mooi bedrag uit om even naar een pretpark te gaan en dan heb ik nog niet een hotel van het park zelf genomen. Dus vindt wel dat ze daar wat in mogen zakken om het wat meer toegankelijker te maken voor meerdere mensen. Ook enorm veel eetkramen of kramen voor snoep en ijs en zelf kleding en juwelen. Moet eerlijk zijn dat stoorde mij wel. Was gewoon te veel !

Peter Casters

dit is voor de 6 de keer dus zal het wel goed zijn

Eric Coolen

Zeer mooi en verzorgd park,supermooie,spannende en huiveringwekkende atrakties.Pretpark voor jong en oud.Lekker en betaalbaar eten.Echt een aanrader.

Jan bakker

Een mooi, groot en schoon park. 1 dag is eigenlijk te kort om er geen te gaan. Voor herhaling vatbaar!!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.