Europa-Park

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Rust, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Europa-Park zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Angelique Tubbing

Een prachtig park voor jong en oud . Voor iedereen wat wils. Een combinatie van de Efteling, d is net en Walibi ineen.

Bjorn Mangelschots

Vindt het een kruising tussen de efteling bobbejaanland en moviepark wel met betere attracties uiteraard. De silver star coaster en blue fire zijn de beste die ik ooit gedaan heb. Bij het binnenkomen van het park heb je voletarium. Ga niet te veel prijs geven maar dit is echt een aanrader om zeker te doen. Voor waterpret zijn er ook enkele leuke attracties zoals mega slash, poseidon en fjord rafting zijn zeker een aanrader. Nu zit je met kleinere kinderen moet je zeker geen schrik hebben. Gans het park staat vol met attracties en dergelijke om zelfs de kleinste onder ons gelukkig te houden. Wij komen zeker nog eens terug maar zal niet voor snel zijn. Als je hotel en park en eten samentelt kom je toch op een mooi bedrag uit om even naar een pretpark te gaan en dan heb ik nog niet een hotel van het park zelf genomen. Dus vindt wel dat ze daar wat in mogen zakken om het wat meer toegankelijker te maken voor meerdere mensen. Ook enorm veel eetkramen of kramen voor snoep en ijs en zelf kleding en juwelen. Moet eerlijk zijn dat stoorde mij wel. Was gewoon te veel !

Peter Casters

dit is voor de 6 de keer dus zal het wel goed zijn

Eric Coolen

Zeer mooi en verzorgd park,supermooie,spannende en huiveringwekkende atrakties.Pretpark voor jong en oud.Lekker en betaalbaar eten.Echt een aanrader.

Jan bakker

Een mooi, groot en schoon park. 1 dag is eigenlijk te kort om er geen te gaan. Voor herhaling vatbaar!!

Sven Borré

Top; terecht keer op keer bekroond tot beste pretpark. Voor elk wat wils.

Andrea Groen

Het park is fantastisch, goed onderhouden netjes schoon. Zo groot hadden we het niet verwacht. Echt een 10 waard

Jonas

Heel fijne ervaring !!!

Mitchel Trappers

Super goed ingericht park! De thema's gaan zelfs zo ver dat je in elk land verschillende maaltijden kan eten, zoals bijvoorbeeld in Zwitserland Raclette kaas of kaasfondue, Heerlijk! De attracties zijn echt voor alle leeftijden jong en oud, heel veel mysterieuze plekjes, ook de attracties zijn goed verstopt zo staat in het midden van het plein van Nederland een piratenhuisje, niet wetende wat het is met daarachter een enorme loods met een zeer mooie attractie per boot! Top park! Het jammere is wel dat je niet zoals in Disneyland de magische sfeer hebt.. 's avonds wordt het park ook ontruimd en er is nergens een leuke thema plek om na te zinderen van je leuke dag... Wel de hotels hebben nog leuke restaurants maar die zijn vrij prijselijk. Het personeel is er ook niet zo creatief en goed aangekleed als Disney. Maar in principe mag je deze twee niet met elkaar vergelijken... Ze zijn allebei geweldig in hun eigen context.

Silvia Timmermans

Mooi park veel groen en voldoende atracties voor jong en oud!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.