Europa-Park

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Rust, Duitsland

Overnachten

 • Colosseo

  Colosseo

  Overal in hotel Colosseo is de relaxte sfeer van Italië voelbaar. Het hotel is gebouwd als een Italiaans stadje, compleet met een replica van het Colosseum en een piazza waar naar goed Italiaans gebruik de was nog buiten te drogen hangt. Rondom het binnenplein zijn typisch Romeinse restaurantjes, bars en cafeetjes gevestigd. Eten kan natuurlijk op de piazza, met uitzicht op de gigantische Colosseum-boog. In de replica van het Colosseum is een wellness-centrum met zwembad en sauna gevestigd. Hotel Colosseo heeft 324 kamers en 22 suites.

  Meer informatie

 • El Andaluz

  El Andaluz

  De vloeren terracotta tegels, de ronde arcades, de kleuren wit en geel, de tropische binnentuin met verkoelend zwembad, ze dragen allemaal bij aan de typisch Spaanse sfeer van hotel El Andaluz. Onmiddellijk grenzend aan El Andaluz ligt het Spaanse themagebied van Europa-Park. Het 4-sterrenhotel in de vorm van een Andalusische finca telt 182 kamers en 10 suites.

  Meer informatie

 • Castillo Alcazar

  Castillo Alcazar

  30 meter steekt het robuuste hotel Castillo Alcazar de lucht in. Het 9 verdiepingen hoge hotel is gebouwd als een versterkte Spaanse burcht uit de middeleeuwen. Op de bovenste verdieping kun je een drankje nuttigen in de Buena Vista Club en genieten van het prachtige uitzicht over het park en de omgeving. Castillo Alcazar heeft 110 kamers en 8 suites.

  Meer informatie

 • Camp Resort

  Camp Resort

  In het Camp Resort van Europa-Park kan in de stijl van het wilde westen overnacht worden in ingerichte tipi-tenten, huifkarren en blokhutten. De kampeerplaats heeft 200 standplaatsen voor de eigen camper, caravan of tent. Het uitzicht vanaf het Camp Resort is uniek: op de achtbanen van Europa-Park.

  Meer informatie

 • Santa Isabel

  Santa Isabel

  Een net zo rustig leven leiden als een monnik of een non, maar wel met alle luxe die denkbaar is. Dat kan in hotel Santa Isabel, een Portugees kloosterhotel met 66 kamers. In de omsloten kloostertuin ligt een zwembad. Naast het 4-sterrenhotel gaat de mediterrane sfeer verder in het Portugese themagebied van Europa-Park.

  Meer informatie

 • Bell Rock

  Bell Rock

  Bell Rock is een hotel met veel maritieme invloeden. Een 35 meter hoge rood-witte vuurtoren markeert het themahotel, waar men zich helemaal in New England waant. Overal komt de typische 'Shaker-stijl' terug, met fraai timmerwerk, planken vloeren, open haarden en talloze passende ornamenten, kunstwerken en voorwerpen. Hotel Bell Rock - genoemd naar de vuuurtoren voor de kust bij Schotland, het laatste wat de avonturiers van Europa zagen op weg naar onbekende kusten - heeft 225 familiekamers. 35 kamers zijn uitgevoerd als suite en in de vuurtoren bevinden zich nog 6 exclusieve suites. Hoogtepunt is de John F. Kennedy-suite, waar gasten op 35 meter hoogte niet alleen kunnen genieten van een sauna en een whirlpool maar ook van een geweldig uitzicht op het Zwarte Woud, het Rijndal en de Vogezen.

  Meer informatie

 • Krønasår

  Krønasår

  In het project ter grootte van 63 voetbalvelden neemt het zesde themahotel 'Krønåsar' een prominente plaats in. Dit hotel is vormgegeven als een natuurhistorisch museum waar niet alleen plaats is voor 1.300 overnachtingsgasten, maar waar ook historische vondsten van de 'Adventure Club of Europe' tentoongesteld zijn. Hotelgasten krijgen het gevoel alsof ze beland zijn in de bekende film 'Night at the museum'. 'Krønåsar -The Museum Hotel' telt 7 verdiepingen.

  Het gebouw heeft 277 kamers en 27 suiten. Enkele kamers zijn aangepast voor minder-validen. Via een brug hebben de gasten een exclusieve toegang tot 'Rulantica'. In het hotel zijn twee restaurants: een fine dining restaurant met 220 zitplaatsen en een familierestaurant met 650 zitplaatsen. Ook is er een bar op twee verdiepingen met als thema Noordse ontdekkingen. Vanuit de bar en vanaf de terrassen van beide restaurants kijk je uit over een fjord en de 'haven' van 'Rulantica'.

  Meer informatie