Fårup Sommerland

Bekijk alle attractieparken

Denemarken Saltum, Denemarken

Fårup Sommerland is een combinatie van attractiepark en waterpark. Het Aquapark is een openluchtgebied met diverse waterglijbanen, met en zonder drijfbanden, en een groot golfslagbad. In het aangrenzende pretpark stelen vooral de vijf achtbanen de show, zoals loopingachtbaan Lynet – waarbij de karretjes in twee seconden tot tachtig kilometer per uur worden afgeschoten –, de houten achtbaan Falken en de draaiende achtbaan Flagermusen.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle 26 highlights van Fårup Sommerland

Beoordelingen

Bekijk alle 8 beoordelingen van Fårup Sommerland

Beoordeel Fårup Sommerland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jeroen

Jeroen

Fijn, pretpark. Goed op details gelet, kan zich meten met de grotere parken. Personeel richt zich op de kinderen, spreken goed Engels en zijn zeer behulpzaam. De attracties zijn erg leuk en voor iedere leeftijd is er wel wat leuks. Het concept om je auto in het park te parkeren en als "kluisje"te gebruiken is zeer inventief en erg handig. Verfrissend was de Sommerland app in combinatie met gratis wifi, hiermee kon je wachttijden zien en de afstand ten opzicht van waak jij je als klant bevindt. Ik heb met mijn gezin een leuke tijd gehad ondanks de buien in de middag.

Jurgen

Jurgen

Zeer mooi en leuk park. Het personeel is erg goed en benadert kinderen oprecht. Zowel voor jong als ouder veel te doen. We hadden te weinig tijd om ook de vele waterglijbanen en zwembaden te proberen, maar ook dat zag er erg goed uit.

leuk park vooral nu met die nieuwe atractie

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 8 beoordelingen van Fårup Sommerland