Freizeitland Geiselwind

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Geiselwind, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Freizeitland Geiselwind zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Twan

Twan

Leuk pretparkje voor de famillie. Ruime attractiekeuze voor een prima prijsje. Alleen wel een beetje jammer dat er niet echt veel sfeer hangt. Kortom, een leuk parkje voor als je in de buurt bent.

Pretpark

Leuk parkje, niet de moeite om er heen te rijden. De attracties zijn prima. Goeie afwisseling. De prijs is gewoon een gewone prijs voor een pretpark. Goed dus. Ik vind de sfeer niet echt goed. Geen goeie afwerking. Gemiste kans! Eten en drinken prima te doen. Personeel was erg onvriendelijk! Echt een tegenvaller. Kortom, het park moet nog best werken aan zijn reputatie. Eindcijfer: 6,4

Wim

Wim

Een prima parkje. Het is geen groot park, dus niet geschikt om daar speciaal voor naartoe te rijden. Echt veel attracties heeft het niet en de meeste zijn geen toppers. Het park bezit ook een riant dierenverblijf. Als je van dieren houdt, kun je het hier makkelijk een dag vol houden. Zeker omdat de meeste dieren uit je hand komen eten.

Pieter

Pieter

Een perfect familiepark, een goede mix van Thrill en kinder en familieattractie, tevens een erg schappelijke entreeprijs.

Max

Max

saai saai jonge dit is gewoon een slecht park saai dus!

Rico

rico

De prijs is te duur voor de kwaliteit, zeer slecht attracties en weinig varia, geen thema bij attracties slechte sfeer dus, de horeca is wel zeer goed met lekker eten en is snel klaar en niet koud, personeel: geen mening

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.