Futuroscope

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Chasseneuil-du-Poitou, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Futuroscope zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Bart Brosens

Zeer verrassende en toffe ervaring!

Hans

Hans

Futuroscope is niet een traditioneel pretpark en leunt vooral op filmtechnieken en architectuur. Als je niet van film of shows houdt raad ik af om naar het park te gaan. Sta je echter open voor een uniek dagje uit met veel shows, voorstellingen en hier en daar een toffe attractie dan is Futuroscope zeker de moeite waard. Enkele hoogtepunten zijn 'La Machine à Voyager dans le Temps' (hele toffe darkride!), 'Danse avec les Robots' (geweldige combinatie van muziek en thrill) en de avondshow Lady Ô (met nogal Franse invloeden). De entree voor het park is best aan de hoge kant. Ook zijn enkele oudere attracties achterhaald en vandaar dat het park ook blijft investeren in nieuwe attracties en technieken (in 2017 staat er een nieuwe attractie op de planning).

Filipolis

Filipolis

Ik ben hier persoonlijk geen fan van, ik hoop dat de pretparken in de toekomst er anders zullen uitzien! Een echte achtbaan is veel leuker dan een 5d cinema. De prijs vind ik persoonlijk veel te hoog! Een ticket voor Europapark is goedkoper! De bouwkosten van dit park waren zeker heel hoog, vandaar de hoge prijzen. Moest er een echte moderne achtbaan staan zou het veel leuker zijn!

Victor

Victor

Een apart maar daardoor ook interessant park. Alles draait om de toekomst en het meeste wordt in films 4d 3d of zelfs 5d uitgedrukt. Ze zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met commerciële doeleinden zo zijn Arthur en rabbits attracties toegevoegd. De sfeer is fantastisch erg relaxed en het eten is erg goed. Ook leuk om te verblijven! !

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.