Heide-Park

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Soltau, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Heide-Park zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pretpark

Gaaf park! De attracties zijn fantastisch. Voor ieder wat wils. Niets op aan te merken. Achtbanen zijn fantastisch! Prijs is nogal duur. Er staan veel achtbanen, maar dit is overdreven.. Het is een best wel kaal park. Meer aankleding is nodig. Eten is prima. Niets op aan te merken. Personeel is vriendelijk. Eindcijfer: 7,2

Anoniem

Heide park is een heel leuk park met veel achtbanen en andere thrill rides. Dit park is leuk voor jongeren, maar ook voor de kleintjes is er veel te doen. Vooral Krake, Colossus en flug der dämonen zijn echt de toppers van het park. Het personeel is best vriendelijk. Het enige nadeel is het 4 1/2 uur rijden maar voor de rest is dit een schitterend park.

Tim

tim

heel leuk park zeker als je van achtbanen houdt dan moet je zeker dit park gedaan hebben het is wel ver rijden maar het is het zeker waardt

Hans

Heide Park is een aanrader als je net zoals ik de meeste parken dichtbij al gezien hebt. Het is leuk opgezet, ziet er fris uit en heeft leuke attracties. Voor mensen die de thrills zoeken is dit ook een prima park.

Anoniem

Heel goed park, veel variatie attracties, vriendelijk en attent personeel, jaarkaart VOL jaar geldig

Chiel

Attracties top! Prijs een beetje duur maar de sfeer?! Zeer verschillend. Een toch nog verdiende 7.8

Kevin

Kevin

Als je europapark en heide park met elkaar vergelijkt zou ik gelijk naar europapark gaan. Heide park is goed pretpark, maar je hebt het zo gedaan. En bij europapark betaal je 2 euro meer en je bent gelijk heel de dag bezig! Thema's lijken ook helemaal nergens op.

Anoniem

Het is echt een aanrader, Colossos en Krake en Scream zijn super! Op de dag dat ik er geweest ben waren er bijna geen wachtrijen. Personeel kan beter, maar in andere parken is er slechter personeel.

Jari

Jari

Geweldig park! Vooral voor thrillseekers is dit echt briljant, maar ook mensen met families kunnen hier prima terecht. Ik ben er drie dagen geweest en ik kon er geen genoeg van krijgen!

Mario

Mario

Het allermooiste attractiepark, dat ik ooit van mijn leve heb meegemaakt! Het park was ontzettend schoon, en prachtig aangelegd, en zéér goed onderhouden! Echt héél mooi! ook het beste eten, dat ik ooit gehad heb in een pretpark. in mijn ogen was het net iets 'te' groot om vele attracties te kunnen doen, en er mocht wel een binnen attractie zijn. maar dat mag de pret niet nadrukken! Wel ver rijden, maar kortom: Een park met veel grote, en unieke attracties, die vooral goed zijn onderhouden, met een vrij bijzondere omgeving. Een 9.5!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.