Holiday Park

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Hassloch, Duitsland

Pure adrenaline, daarvoor moet je in Holiday Park zijn! Een onstuimige race op de krachtige Expedition GeForce, een onheilspellende rit in de Sky Scream en een vrije val van 70m op de Anubis Free Fall Tower... iedere doorwinterde durfal smult hiervan. Lees verder...

Ook families kunnen zich uitleven op waterattracties als de Donnerfluss en de Wickie Splash. De allerkleinsten beleven dolle pret op de leuke attracties in Mayaland, geven hun ogen de kost tijdens Tabalugas Avontuur of beleven een magische rit in De Vlindervlucht.

Ontdek de interactieve vliegattractie Sky Fly! Of je nu van adrenaline houdt of liever een rustig vliegtochtje maakt, in de Sky Fly kan iedere piloot zelf beslissen hoeveel actie hij wenst te ervaren.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle 22 highlights van Holiday Park

Beoordelingen

Bekijk alle 13 beoordelingen van Holiday Park

Beoordeel Holiday Park zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pretpark

Beste park van de Plopsa-groep! De attracties doen het hem al, dit mist De Panne! Variatie in attracties.. Dit park biedt veel voor kinderen, families en thrillseekers! Ik vind de prijs erg meevallen voor een park als dit.. Het park heeft gewoon de super goeie Plopsa-sfeer! Eten en drinken is te doen... Personeel verrassend vriendelijk!

Jari

Jari

Zeer prima park! Bevat flink wat meer attracties nog dan op Rides staat aangeven en het zijn er zat om je er een dagje te vermaken. Als echte thrill seeker kon ik prima uit m'n voeten met onder andere de Sky Scream, de Expedition Geforce en de Free Fall Tower, maar ook voor de iets minder grote waaghalzen en de kleintjes is er zat leuks te doen. Vooral Mayaland is leuk gedaan voor de kleinere kinderen. De prijs is ook niet extreem hoog, dus gewoon een prima parkje!

wendy

wendy

Deze week zijn we daar geweest mooi park, maar vond het wel heel klein! mayaland is mooi en de wicky boomstammen ook heel leuk! maar TE WEINIG attracties!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 13 beoordelingen van Holiday Park