Holiday Park

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Hassloch, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Holiday Park zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pretpark

Beste park van de Plopsa-groep! De attracties doen het hem al, dit mist De Panne! Variatie in attracties.. Dit park biedt veel voor kinderen, families en thrillseekers! Ik vind de prijs erg meevallen voor een park als dit.. Het park heeft gewoon de super goeie Plopsa-sfeer! Eten en drinken is te doen... Personeel verrassend vriendelijk!

Jari

Jari

Zeer prima park! Bevat flink wat meer attracties nog dan op Rides staat aangeven en het zijn er zat om je er een dagje te vermaken. Als echte thrill seeker kon ik prima uit m'n voeten met onder andere de Sky Scream, de Expedition Geforce en de Free Fall Tower, maar ook voor de iets minder grote waaghalzen en de kleintjes is er zat leuks te doen. Vooral Mayaland is leuk gedaan voor de kleinere kinderen. De prijs is ook niet extreem hoog, dus gewoon een prima parkje!

Wendy

wendy

Deze week zijn we daar geweest mooi park, maar vond het wel heel klein! mayaland is mooi en de wicky boomstammen ook heel leuk! maar TE WEINIG attracties!

Chiel

IDD Nelis, ze zijn goed bezig! Ik denk dat het in de toekomst een toppark gaat worden omdat ze nu ook jongere bezoekers kunnen trekken. Qua attracties is het TOP!

Nelis

Sinds Plopsa het park overnam is er veel verbeterd qua thematisatie en onderhoud. Het park heeft een zeer goede toekomst. Momenteel zijn ze druk bezig met de bouw van een nieuwe inkomzone, en een nieuwe buitenzone met enkele attracties voor de jongere bezoekers. De komende jaren zal er nog zeer veel geld geinversteerd worden. Volgende plannen: 2014, een nieuwe coaster dat speciaal gaat zijn in zijn soort. Ben benieuwd :)

Jarne

jarne

het is echt verbeterd door plopsa

Jorane

jorane

het park is nu van plopsa meer info op: www.plopsa.be en www.plopsafansite.be

S.H.

Wij zijn er met de paasen 4 en 5 April 2010 geweest. Ben helemaal niet mee eens wat er over het park geschreven word.Het is een heel leuk en gezellig park,het eten is perfect en het personeel is zó vriendelijk,vriendelijker kan gewoon niet.leuk park.

Jur

Jur

een redelijk gewoon park met redelijke attracties,(alleen de expedition ge force)

Anoniem

Anoniem

Toch een vrij leuk maar duur park met een enorme topper. Het park is erg sfeervol door de schitterende ligging en het over het grootste gedeelte nette thema. De horeca is netjes en niet erg duur, het personeel is typisch Duits: onvriendelijk en suf.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.