Julianatoren

Bekijk alle attractieparken

Nederland Apeldoorn, Nederland

Julianatoren is een heel compact pretpark dat omringd wordt door de bossen rond Apeldoorn. Het attractiepark heeft zijn naam te danken aan een toren die in 1910 werd geopend en werd genoemd naar de voormalige koningin Juliana. De historische toren is nog steeds geopend voor het publiek. Lees verder...

Wie naar het hoogste punt klimt, heeft een mooi uitzicht over de omgeving en de 60 attracties van Julianatoren. Tegenwoordig is de vierkante toren het domein van parkmascotte Jul de Muis, die via een koord het bouwwerk beklimt.

Julianatoren is vooral een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Er zijn tal van attracties, die vaak draaien om mascotte Jul. Zo heeft de torenmuis zijn eigen achtbaan, eigen helikoptertjes, luchtballonnen en een tochtje langs levensgrote dinosaurussen.

In Julianatoren staat de ene attractie naast de andere. Draaimolens, treintjes, speeltuinen, reuzenrad, schipschommel, botsauto’s, monorail, het attractiepark bij Apeldoorn heeft het allemaal. In het lieflijke Kabouterwonderland maken kinderen een tochtje op de rug van een vos of konijn door de wereld van de kabouters. Even zitten voor een voorstelling kan bij de Magic Music Mouse Show of het live optreden van Jul en zijn vriendinnetje Julia.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle 33 highlights van Julianatoren

Beoordelingen

Bekijk alle 84 beoordelingen van Julianatoren

Beoordeel Julianatoren zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

shenurah Bholai

Wij zijn eind oktober naar de Julian Toren geweest.Dit was ook de aller eerste keer voor ons samen met onze zoontje van 4 jaar oud.Juliana Toren is heel complex en echt voor leeftijd van 4 jaar en wat ouder heel geschikt me zoontje heeft genoten alleen in de middag was het zo jammer want het begon te regenen en kon hij er niet meer van genieten.Het regenen was ook niet gestopt dus zijn we bij 16.30 maar weggegaan.Wel jammer want me zoontje wilde langer blijven.

Erika Fontein

we hebben een heel gezellig dagje uit gehad. Dagtickets had een leuke aanbieding waardoor het wat laagdrempeliger was om een dagje te gaan met de kids....maar ik vind de normale entreeprijs van 21 euro toch echt wel heel hoog. met korting vond ik het nog steeds was discutabel. Maar...we hebben een hele leuke dag gehad, de kids hebben genoten en uiteraard is dat onbetaalbaar!

R van E

Een leuke dag voor kleine mensen, de meeste attracties zijn niet geschikt voor volwassen.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 84 beoordelingen van Julianatoren