Julianatoren

Bekijk alle attractieparken

Nederland Apeldoorn, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Julianatoren zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Bnss kers

Ik vind het een leuk park voor jonge kinderen. De peuters kunnen ook in genoeg.

Willemijn

We hebben een heerlijke dag gehad, genoeg variatie en een fijne sfeer.

Jur

Leuk park met vooral goed personeel

Heather

Julianatoren een fantastisch dagje uit voor het gezin. Ik kom er al 22 jaar, geweldig. De attracties voor de kids zijn super leuk een veel ook al geschikt om alleen in te mogen en te kunnen. Een geweldige ervaring voor kinderen van 2of 3 jaar. Toch zijn er wel wat aandachtspuntjes, zo zijn de toiletten echt ontzettend vies en oud. Het oude is niet zo erg, maar in alle toiletten in het park is de urine lucht niet te doen, dit is echt een punt van aandacht. Toiletten zijn er overigens in overvloed, wat heel prettig is vooral voor ouders met kinderen die net bezig zijn met zindelijk worden. Ander nadeel is dat de attracties waar ouders wel evt in mee kunnen erg krap zijn. Als volwassenen kun je amper naast je kind zitten. De vriendelijkheid van het personeel vind ik erg wisselend. Bij de attracties waar jonge kinderen alleen in mogen/kunnen, mag het personeel wel iets behulpzamer zijn. Maar ondanks de aandachtspuntjes zal ik er zeker terug komen.

Ben hendrikse

Door compactheid is het voordeel: geen eindeloze heen en weer trektochten binnen een park. Geschikt voor de wat jongere kinderen van ongeveer 3-12 j.

Vernooij

Leuk gezellig voor jonge kinderen!

Ellen Hazeleger

Nostalgie! Volgens mijn dochter 27 jaar geleden: het aller aller leukste waar ik ooit geweest ben. Nu onze kleinzoon van 5: awesome best Thing ever! Ook jullie zijn met de tijd meegegaan maar blijven het leukste ooit!

Emma Scott-Avis

Zeker leuk voor leeftijd 3-8 Met mn 2 jarige was het ok maar niet geweldig te doen. Personeel was vriendelijk maar te weinig -1 man voor 4 attracties erg onveilig en het duurde lang.

Cor bakker

prettig en kindvriendelijk personeel

Ron van Elburg

Een fantastische nog niet eerder ervaren dagje uit met de kids erg gezellig en hele aardige en behulpzame medewerkers

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.