Kernie's Familiepark

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Kalkar, Duitsland

Kernie’s Familiepark heeft veel leuke en spannende attracties, waaronder draaiende theekopjes, springkussens, botsboten, een reuzenrad, een wildwaterbaan, een skelterbaan en een achtbaan. Het attractiepark - gebouwd rond de nooit gebruikte kerncentrale 'Schneller Brüter' - is geschikt voor het hele gezin, maar vooral kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar vermaken zich er opperbest. Lees verder...

In Kernie’s Familiepark zijn de attracties, friet, ijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle 38 highlights van Kernie's Familiepark

Beoordelingen

Bekijk alle 35 beoordelingen van Kernie's Familiepark

Beoordeel Kernie's Familiepark zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Joyce

heel leuk en gezellig park voor kinderen tussen de 3 en 12, het is makkelijk dat je de hele dag door eten en drinken kan pakken. alleen jammer dat er zo weinig wc's zijn in het park.

Pretpark

Matig pretpark.. Attracties zijn prima te doen maarja.. Erg kindgericht... De prijs is erg duur, ook al heb je all inclusive, het eten is niet erg goed... Het park heeft een beetje een rare sfeer.. Eten en drinken erg matig, maarja... All Inclusive...Personeel best vriendelijk!

Pretpark

Grappig Kinderparkje, met nadelen. Een park met alleen kinderattracties/familieattracties van Zamperla. Prijs is best goedkoop als je het ook over All-Inclusive hebt. De sfeer is slecht. Bij een nooit afgemaakte kerncentrale past een kinderpark niet vind ik.. Eten en Drinken is niet heel goed, maar het is wel All-Inclusive, dan is het vaak wat slechter. Personeel is best onvriendelijk. Eindcijfer: 5.4 Dit komt vooral door de sfeer en omdat de rest matig is in het park..

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 35 beoordelingen van Kernie's Familiepark