Kernie's Familiepark

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Kalkar, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Kernie's Familiepark zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Joyce

heel leuk en gezellig park voor kinderen tussen de 3 en 12, het is makkelijk dat je de hele dag door eten en drinken kan pakken. alleen jammer dat er zo weinig wc's zijn in het park.

Pretpark

Matig pretpark.. Attracties zijn prima te doen maarja.. Erg kindgericht... De prijs is erg duur, ook al heb je all inclusive, het eten is niet erg goed... Het park heeft een beetje een rare sfeer.. Eten en drinken erg matig, maarja... All Inclusive...Personeel best vriendelijk!

Pretpark

Grappig Kinderparkje, met nadelen. Een park met alleen kinderattracties/familieattracties van Zamperla. Prijs is best goedkoop als je het ook over All-Inclusive hebt. De sfeer is slecht. Bij een nooit afgemaakte kerncentrale past een kinderpark niet vind ik.. Eten en Drinken is niet heel goed, maar het is wel All-Inclusive, dan is het vaak wat slechter. Personeel is best onvriendelijk. Eindcijfer: 5.4 Dit komt vooral door de sfeer en omdat de rest matig is in het park..

Anoniem

verouderd park , die dag dat wij er waren... 22 oktober waren de helft van de attracties gesloten en ging de achtbaan pas om 13.30 open .eetgelegenheden waren slechts enkele open patat,drank en zelf ijsje maken .ondanks het droge weer bleef de carte baan gesloten :( was weggegooid geld zo ook de benzine .zal geen andere mensen adviseren om er naar toe te gaan met kids .laten ze daar maar eerst de boel verfrissen en vernieuwen ,denk dat ze alles in het hotel hebben gestoken ,erg jammer ik kom er nooit meer ...Mvg Hans Ordelmans

Twan

Twan

Het ziet er wel grappig uit. Ik ben er zelf nog nooit geweest. Wat me opvalt is dat ALLE attracties van Zamperla zijn.

Anoniem

Zondag in het park geweest. Het was er vrij druk en nog waren niet alle attracties open. Ook het all-in concept werkt niet: we stonden 40 minuten in de rij voor een bakje friet! Het personeel was niet vriendelijk en de attracties zijn verouderd. Zou er niet snel nog een keer naar toe gaan.

Ape

Ape

Vandaag geweest en heb er eigenlijk geen woorden voor hoe triest dit park is. Dit is een park dat ooit is gebouwd en nooit meer vernieuwd of ook maar iets bijgehouden is. Alles is verouderd, geen leuke attracties, concept van all-in (waar alleen friet, drinken en ijs is inbegrepen), slecht personeel, dichte attracties door te weinig personeel. Het park is gewoon zijn geld niet waard. De directeur moet maar eens naar Toverland gaan en kijken hoe het wel kan. Ongeveer dezelfde prijs, maar duizendmaal leuker.

Christian

christian

Ben hier een paar jaar terug geweest met schoolreisje. Zat toen nog in een lage groep, dus vond het toen wel leuk. Nu is het park echt niet meer voor kinderen en volwassen boven de 13 jaar. Er is geen een echte thrill-ride te vinden. Kortom, voor kleine kinderen nog wel leuk, maar voor volwassen, niet zoveel aan! Het onbeperkt eten en drinken, is wel een groot voordeel!

Anoniem

We zijn vandaag geweest en viel ons echt tegen. onze dochtertje van net 3 kon nergens bijna in. De attracties wisselde elkaar steeds af omdat het rustig was. De peutergedeelte was gewoon niet te doen met 1 man personeel op de atrakties. en de andere atrakties moet je echt 110cm ze doen zo moeilijk . dus steeds een huilende peuter omdat ze niet in de bootjes mocht en de vliegtuigjes. En daar moeten wij als ouders bijna 20 euro voor betalen gewoon slecht voor woorden. en wat een wespen . we konden het drinken en ijs niet opeten of er zaten tig wespen op of om je heen. geef mij maar hellendoorn slagharen daar mag mijn ind wel overal in en allemaal open 1 keer en jullie zien ons niet meer.

Dylan

Als ik alleen al kijk naar wat de thrills zijn in dit park, kan ik de kwaliteit al weten. De attracties hebben te veel weg van een kermis. Geen bijzondere achtbaan en het park is echt sfeerloos. Niet echt het geld waard. Alleen het onbeperkt eten is nog een pluspunt.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.