LEGOLAND® Billund

Bekijk alle attractieparken

Denemarken Billund, Denemarken

’s Werelds allereerste LEGOLAND® opende in 1968 de poorten in Billund. Dit seizoen staan er meer dan 50 spannende attracties en diverse events klaar voor de bezoekers!

Houd het hoofd koel terwijl je op een sneeuwscooter pijlsnel over de Polar X-plorer roetsjbaan suist. Lees verder...

Bezoek een kolonie van springlevende pinguïns in Penguin Bay. Ga op ontdekkingsreis in het fascinerende Miniland en beleef een ongelooflijke wereld – helemaal gebouwd van LEGO®! Rooster een broodje met het indianenopperhoofd. Baan je een weg door de griezelig spannende Tempel, op jacht naar verborgen schatten. Reis per onderzeeboot naar een wereld van haaien en reuzenkrabben in de Atlantis by SEA LIFE attractie. Neem ook zwemspullen en een ooglapje mee, en stort je in de (zee)slag in de Pirate Lagoon. LEGOLAND biedt vaart, actie en spanning voor het hele gezin.

Haal diep adem en treed binnen in het spookhuis Ghost, The Haunted House waar het wemelt van de vampiers, spoken, monsters en enge beesten. Tijdens je angstaanjagende tocht door het huis kun je op spoken jagen in de betoverde spiegeldoolhof – maar pas op dat je niet verdwaalt... of je gek lacht. Maak kennis met rare professor The Crazy Scientist en doe mee aan zijn krankzinnige experiment, waarbij je samen met je familie een vliegend avontuur beleeft... met een onverwachte afloop!

LEGO, het LEGO logo en LEGOLAND zijn geregistreerde merken van de LEGO Group en worden hier met speciale toestemming gebruikt.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto: Ghost, The Haunted House in LEGOLAND® Billund
Foto: Ghost, The Haunted House in LEGOLAND® Billund

Ghost, The Haunted House

In spookhuis Ghost wandel je langs vampiers, spoken, monsters en enge beesten. Tijdens je angstaanjagende tocht door het huis kun je op spoken jagen in het betoverde spiegeldoolhof, maar pas op dat je niet verdwaalt. Maak ook kennis met The Crazy Scientist en doe mee aan het krankzinnige experiment van deze rare professor.

Highlights

Bekijk alle 25 highlights van LEGOLAND® Billund

Beoordelingen

Bekijk alle 18 beoordelingen van LEGOLAND® Billund

Beoordeel LEGOLAND® Billund zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Erg leuk park voor jong en oud! Mooi en zeer vriendelijk personeel! Zelfs opa heeft genoten terwijl hij nooit naar pretparken wilde! Mooi opgezet! Toegangsprijs is wel erg hoog maar je kunt je de hele dag vermaken! De kleintjes van 3 en 6 vonden het ook geweldig!

Lennart

Leuk park voor de kinderen maar de attracties zijn wel wat wat verouderd. Ook is het erg duur. De LEGO figuren zijn wel erg gaaf en het personeel is super vriendelijk.

Twan

Twan

Ik vind het echt een gaaf park! 50.000 lego blokjes! Er zijn ook best leuke achtbanen! Die Ghost The Haunted House lijkt me we leuk!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.

Bekijk alle 18 beoordelingen van LEGOLAND® Billund