LEGOLAND® Billund

Bekijk alle attractieparken

Denemarken Billund, Denemarken

Beoordelingen

Beoordeel LEGOLAND® Billund zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Erg leuk park voor jong en oud! Mooi en zeer vriendelijk personeel! Zelfs opa heeft genoten terwijl hij nooit naar pretparken wilde! Mooi opgezet! Toegangsprijs is wel erg hoog maar je kunt je de hele dag vermaken! De kleintjes van 3 en 6 vonden het ook geweldig!

Lennart

Leuk park voor de kinderen maar de attracties zijn wel wat wat verouderd. Ook is het erg duur. De LEGO figuren zijn wel erg gaaf en het personeel is super vriendelijk.

Twan

Twan

Ik vind het echt een gaaf park! 50.000 lego blokjes! Er zijn ook best leuke achtbanen! Die Ghost The Haunted House lijkt me we leuk!

Coaster

Ik was er anderhalve week in de meivakantie (ernaast in het vakantiepark Lalandia) en het was geweldig! De attracties zijn leuk gethematiseerd met Legopoppen. Achtbaan Polar X-plorer is een leuke toevoeging, zeker de eerste keer, want dan weet je nog niet dat er een vrije val in zit! Het personeel is erg interactief met de kinderen, en vier van de vijf kenden me zelfs na een paar dagen! Het beste pretparkpersoneel dat ik heb meegemaakt! Eten was duur, maar lekker. De wachttijden waren - op zaterdag na - altijd minder dan 15 tot 20 minuten. In tegenstelling met Walibi Holland reden ze hier op volle capaciteit, en vaak vroeg het personeel of er nog twee personen waren om een treintje op te vullen. Het merendeel van de personeelsleden spreekt goed Engels. Er zijn single rider rijen bij Xtreme Racers en Polar X-plorer zodat je een lange rij kan skippen! Top!

Thijmen

Thijmen

een heel leuk park ik ben er zelf ook geweest ik heb er zelf ook geslapen maar het eten in het hotel was niet zo lekker

Bjorn

Bjorn

ben wel eens in het park geweest en 2 nachten in het hotel geslapen super cool en je hoeft niet zo lang te wachten en wij kregen heelveel lego een grote bak met lego en voral de nieuwe achtbaan de polar-x plorer is super cool

Jesper

Een heel leuk park, Deze vakantie gaan we er weer heen. Nu maar een keer een seizoenspas kopen, zodat we nog vaker naar Legoland kunnen :D

Thijmen

Thijmen

Een leuk park is dit!

Dimitri

Leuk park wel een beetje voor kleine kinderen. Aardig personeel leuke sfeer Maar de Atracties staan heel dicht op elkaar.

Rick

Rick

Ik ga er deze zomer heen waarschijnlijk. Lijkt me heel leuk.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.